DOLAR 32,4182
EURO 34,7855
ALTIN 2.423,80
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Per 29°C
Cum 24°C
Cts 21°C
Paz 25°C

HAMZA KORKUTALP’TEN MİLLİLERE TATLI SÜRPRİZ!

ARA REKLAM ALANI

SİDE MAHALLESİ MUHTAR ADAYI MİLLİLERE MORAL VERDİ

Side Mahallesi Muhtar adayı Hamza Korkutalp, Manavgat’ta Deaflympics İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları hazırlıklarını sürdüren İşitme Engelliler Futsal Kadın Milli Takımını ziyaret etti. Korkutalp, millilere baklava ikram etti.

HAMZA KORKUTALP’TEN MİLLİLERE BAKLAVA DOPİNGİ

İşitme Engelliler Futsal Kadın Milli Takımı, 2-12 Mart tarihlerinde Erzurum’da düzenlenecek olan 20. Deaflympics İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları hazırlıklarını Manavgat ta sürdürüyor. Millileri idmanda ziyaret eden Side Mahallesi Muhtar Adayı Hamza Korkutalp teknik heyetten bilgiler aldı.  Ay-Yıldızlı sporculara olimpiyat oyunlarında başarılar diledi. Millilerimize baklava ikramında bulunan Hamza Korkutalp, ‘vurduğunuz gol olsun’dedi.

KORKUTALP’TEN MİLLİLERE TEŞEKKÜR

Hazırlık kampı için Manavgat- Side’yi tercih ettiklerinden dolayı teknik heyete teşekkür eden Side Mahallesi Muhtar Adayı Hamza Korkutalp, “Milli takımımız hepimizin onuru, onlarla gurur duyuyoruz. Başarılı olmalarını yürekten istiyoruz. Her türlü destek olmaya hazırız. Takımızın moral motivasyonunu bir nebze daha arttırabilmek adına kendilerine baklava ikram ettik. Her zaman milli takımımızın yanında olacağız” dedi.

SİDE BİR DÜNYA MARKASI

31 Mart yerel seçimlerinde Side Mahallesi Muhtar adaylığını haftalar öncesinden açıklayan Hamza Korkutalp seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.  Side’nin mevcut turizm potansiyeli açısından muazzam çekiciliğe sahip bir destinasyon olduğunu söyleyen Korkutalp, “Side’miz önemli tarihi eserlerinin yanında güneşi ve deniziyle dünya markası bir turizm cennetidir.  Önemli olan, sahip olunan bu potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilmesidir.  Milli takımızın kış ayında kamp için Side’yi tercih etmesi Side’de turizm potansiyelinin 12 ay sürdürülebileceğini göstermektedir. Halkımızın teveccühüyle göreve geldiğimizde mahallemizin tüm sorunlarını çözüme kavuşturmanın yanında sürdürülebilir turizm faaliyetlerini destekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Hamza Korkutalp Kimdir ?

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) nde toplamda 20 yıl görev yapan Hamza Korkutalp, bu sürenin son beş yılını Side Selimiye Jandarma Krakolunda tamamladı. Ardından Manavgat Belediyesi bünyesinde çalışmaya başlayan Korkutalp, 5 yıl boyunca Side Antik Liman Müdürlüğü görevinde bulundu. Side Kayalık Feneri ve Side Feneri  onun zamanında inşa edildi.  Kaçak ve korsan taşımacılığı önlemek amacıyla  Side Kooperatifi tur teknelerine plaka verilmesine  yine  onun  döneminde başlandı. Halen Manavgat Belediyesi  Fen işlerin müdürlüğünde de görev yapmakta olan Hamza Korkutalp 20 yılıdır Side de ikamet ediyor. Evli ve 3 çocuk babası.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.