DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 24°C

Halkın Doktoru Side’de!

A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, dünyaca ünlü Antik Side bölgesindeki esnafları ziyaret etti.

ARA REKLAM ALANI

12 Ay Turizm, Kalifiye Personel

Başkan Adayı Kara, Side’nin dünya markası olma yolunda ilerlediğini ve göreve gelmeleri halinde turizm ve ekonomi alanında vizyon projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Antik Side’deki esnafları ziyaret ederek yeni turizm sezonu öncesinde hayırlı işler dileğinde bulunan Kara, Side’nin kendi kimliğini bulduğunu ve bu hedefe katkı sağlayacaklarını ifade etti. Turizmi yıl boyunca sürdürebilmek için gerekli çalışmaları yapacaklarını ve sektördeki kalifiye eleman sorununu çözeceklerini sözlerine ekledi. Ekonomi çalıştayları düzenleyerek sektör temsilcileri ve esnafları bir araya getireceklerini belirtti. 1 Nisan’dan itibaren Manavgat halkının hizmetinde olacaklarını söyleyerek, kendisini samimiyetle karşılayan esnaflara teşekkür etti.

Side Esnafından Kara’ya Destek

Esnaflar, Manavgat Belediyesi’nin 15 yıldır “Halkçı Belediyecilik” anlayışıyla yönetildiğini ve Antik Side’de önemli bir tarihi dönüşüm gerçekleştirdiğini ifade etti. Side’nin turizm ve tarihle yeniden bütünleştiğini belirten esnaflar, Başkan Adayı Kara’ya desteklerini sundu.

Kara’nın Side ziyaretinde eşi Hacer Ceyhan Kara, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, CHP Antalya Milletvekilleri Aliye Coşar ve Sururi Çorabatır ile belediye meclis üyesi adayları da yer aldı.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.