DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 24°C

Halkın Doktoru Kara Yollarda..!

ARA REKLAM ALANI

HAYALLERİ BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Manavgat’ta CHP’nin belediye başkan adayı Niyazi Nefi Kara, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Kara, her gün farklı mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların talep ve sorunlarını dinliyor, çözüm önerilerini anlatıyor. Kara, “Manavgat bizim diye yola çıktık. Bu memleket bizim. Manavgat’ı birlikte yöneteceğiz dedik. Hepimiz biriz dedik. Biz birlikteyiz diye geldik. O hepimizin kurduğu hayalleri birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Nefi Kara, seçim çalışmaları kapsamında günün ilk yarısını merkez mahallelere, ikinci yarısını ise merkeze uzak köy ve beldelere ayırıyor. Kara, vatandaşların evlerine konuk oluyor, onlarla sohbet ediyor, çaylarını içiyor. Kara, Manavgat’ın sorunlarını ve çözümlerini anlatırken, vatandaşlardan da destek istiyor. Kara, “Manavgat’ı hak ettiği yere getirmek için sizlerin desteğine ihtiyacım var. Sizlerin gücüyle Manavgat’ı daha yaşanabilir, daha huzurlu, daha modern bir kent yapacağız. Sizlerin sesi, sizlerin nefesi olacağız. Manavgat’ı hep birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.

UĞUR MUMCU DEVRİM ŞEHİDİDİR

Niyazi Nefi Kara, seçim çalışmalarının yanı sıra, sosyal ve kültürel etkinliklere de katılıyor. Kara, son olarak Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen, Gazeteci-Yazar Mustafa Balbay’ın da katıldığı, Demokrasi Şehidi Uğur Mumcu’nun anma programına katıldı. Kara, “Uğur Mumcu bir vatanseverdi. Türk halkının yılmaz savunucularındandı. Bu topaklarda emperyalistlere karşı mücadele etmiş maalesef bu uğurda canını vermiş bir devrim şehididir. Uğur Mumcu, demokrasi ve cumhuriyet mücadelesinin simgesi olan bir gazeteciydi. Onun bıraktığı mirasa sahip çıkacağız. Onun gibi aydınlanma yolunda ilerleyeceğiz. Onun gibi cesur ve dik duracağız. Onun gibi halkın yanında olacağız” dedi.

MANAVGAT’TA HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ

CHP Belediye Bakan Adayı Kara, seçim çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirterek, “Manavgat’ta yaşayan herkesi kucaklayacağız. Manavgat’ta yaşayan herkesin derdiyle dertleneceğiz. Manavgat’ta yaşayan herkesin hayalini gerçekleştireceğiz. Manavgat’ta yaşayan herkesin mutluluğu için çalışacağız. Manavgat’ta yaşayan herkesin belediye başkanı olacağız” dedi

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.