DOLAR 32,5251
EURO 34,9037
ALTIN 2.438,04
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Pts 28°C
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 26°C

GÖK’TEN ADAYLARA SERT ÇIKIŞ

Saadet Partisi Manavgat birinci sıra meclis üyesi adayı Ahmet Ali Gök, yaklaşan yerel seçimler öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Manavgat’ın imar açısından cehenneme döndüğünü belirten Gök, “ Delik deşik yollar, çöp dağları ve trafik karmaşası ile Manavgat düzensizliğin adı olmuştur” dedi.

ARA REKLAM ALANI

‘ADAYLAR HERŞEY GÜLLÜK GÜLİSTANLIKMIŞ GİBİ DAVRANAMAZ’

Saadet Partisi Manavgat birinci sıra meclis üyesi adayı Ahmet Ali Gök sosyal medya hesabından yayınladığı video mesajında sert eleştirilerde bulundu.  Gök , “Sistemin dönüştürdüğü düzen partilerinin adayları her şey güllük gülistanlıkmış gibi davranamaz. Manavgat’ta sanki hiçbir sorun yokmuş gibi, sanki tüm insanlar hayatlarından memnunmuşçasına söylemler geliştirip gerçekleri örtemezsiniz. Bir ideolojiye dayanmadan gerçekleştirdiğiniz yönetimler Manavgat’ı imar açısından cehenneme çevirdi. Manavgat sömürülen geçinemeyen emekçi ve emeklinin hakkını alamayan çoğunluğun vadisine çevrildi. Manavgat delik deşik yolları, çöp dağları, şehir içi trafik karmaşası ile düzensizliğin adı haline gelmiştir. Maalesef Manavgat ırmak ve sahil kenarlarının betona teslim edilmesi konusunda şehircilik derslerinin en talihsiz örneğine dönüşmüştür.” dedi.

BU ZİHNİYETE DUR DEMEK İÇİN PROJELERİMİZ HAZIR!

Ahmet Ali Gök, ayrıca AVM inşaatını destekleyerek esnafı perişanlığa sürüklemekten çekinmeyen ve üç harfli zincir marketlere ruhsat vererek marketleri tekel bayisine dönüştüren belediye yönetimine de tepki gösterdi. Gök, “Bu zihniyete dur demek için sizleri Saadet Parti’mize oy vermeye davet ediyorum. Saadet Partisi olarak Manavgat’ı hak ettiği hizmete kavuşturmak için çalışacağız. Manavgat’ı yaşanabilir, temiz, düzenli ve huzurlu bir şehir yapmak için projelerimiz hazır. Manavgat’ın geleceği için Saadet Partisi’ne destek verin.” diye konuştu.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.