DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 26°C

FOTOĞRAF ZİRVESİ

Fotoğraf Organizasyonu Derneği (FOTON), Türkiye’de ilk kez düzenlenecek ‘Fotoğraf Zirvesi’ için gün sayıyor. Zirve, Türkiye’nin turizm başkenti Antalya’nın Side bölgesinde bulunan 5 yıldızlı Side Crown Palace Hotel’de 11-13 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek.

FOTOĞRAFTA NASIL MARKA OLUNUR?

Herkesin elinde bir telefon bir fotoğraf makinası ,üstadın dediği gibi şimdi herkes fotoğrafçı ,. Belkide fotoğraf çektiğini zannediyorlar. Fotoğraf 1970 lerde siyah beyaz ken bir sanat tı. Gelişen teknoloji ile birlikte bugün kocaman bir sektör haline geldi. Ancak mesleğini sanatlaştıran isimler hiç değişmedi. Bugün herkesin fotoğrafçı olduğu günümüzde onların isimleri marka oldu. Peki ama nasıl ?

ARA REKLAM ALANI

TÜRKİYE’DE BİR İLK

 Fotoğraf Organizasyonu Derneği (FOTON) tarafından Türkiye’de ilk kez düzenlenecek Fotoğraf Zirvesi ülkenin dört bir yanından fotoğrafçıları bir araya getirecek. Fotoğrafseverlerin de katılacağı zirve fotoğrafçılıkta marka olmanın kapılarını aralayacak. FOTON Yönetim Kurulu Üyesi Tanın Helvacı “Bugün herkes fotoğrafçı.  Fotoğrafçı bir çıkış noktası bulması gerekiyor. Bu çıkış noktası ne olabilir, fotoğrafçılar nasıl kendilerini markalaştırabilir, zirvenin ana amaçları bunlar” dedi.

Tanın Helvacı – FOTON Fotoğraf Organizasyonu Derneği Yön. Kur. Üyesi

FOTOĞRAF ZİRVESİ 11-12-13 ŞUBAT

Tanın Helvacı ,Foton Fotoğraf Derneği Coşkun Aral’ın başkanı olduğu fotoğraf organizasyonları yapan bir dernek. İstanbul’da 4 defa foto maraton yaptık. Bu sene 5 Kasımda da 5’incisini yapacağız. Anadolu’nun çeşitli il ve ilçelerine foto safariler düzenliyoruz. Fotoğrafçılar ile Anadolu’yu birleştirerek bir sinerji yaratıyoruz. Foton Fotoğraf Derneği iki sene süren bu pandemi sonunda hem fotoğraf makinası üreticileri ile fotoğraf sanatçılarını birleştirmek fotoğrafa dair her şeyin konuşulacağı bir zirve organize ettik. 11-12-13 Şubat tarihlerinde Antalya-Side’de bulunan 5 yıldızlı Side Crown Palace Hotel’de gerçekleştireceğiz. Türkiye’nin dört bir yanından 300 kişi katılım bekliyoruz”

FOTOĞRAFA DAİR NE VARSA

Zirvede derneğin kurucusu Coşkun Aral, başta olmak üzere gazeteci Bünyamin Aygün , Eyüp Coşkun, Mustafa Seven, Prof. Dr Ozan Bilgiseren gibi mesleğinin duayenleri  fotoğraf sanatı üzerine deneyimlerini paylaşacak. Dünyaca ünlü fotoğraf makinesi üreticilerinin de konuk olacağı zirvede, workshoplar ve söyleşiler gerçekleştirilecek. Katılımcılar eğitim sonunda sertifikalarını da alacak.

Tanın Helvacı ,“Yemek fotoğrafçılığı, spor fotoğrafçılığı, gezi ve seyahat fotoğrafçılığı, düğün fotoğrafçılığı ve tanıtım fotoğrafçılığı gibi pek çok alanda kendini kanıtlamış alanının en iyi fotoğraf sanatçıları eğitimler verecek. Katılımcılar merak ettiklerini sorup uygulamalı olarak öğrenebilecekler. Türkiye’deki fotoğraf makinası üreticilerinin tamamı burada olacak. Açtıkları stantlarda ürünlerini tanıtacaklar. Fotoğraf zirvemiz üç gün sürecek ve herkes katılabilir. Dernek Başkanımız Coşkun Aral burada olacak. Mustafa Seven, Prof. Dr Ozan Bilgiseren, Bünyamin Aygün, fotoğraf düzenlemeleri konusunda Nezih Gören, AB fonları hakkında Baki Karaçay açıklamalarda bulunacak. Fotoğrafçılığın dijital dünyasında yeni trendler konuşulacak. NFT konusunda yapılması gerekenler tartışılacak”

Gökhan Selami Uman – Yönetim Kurulu Başkanı – Enjoy Turizm

2 GECE 3 GÜN HD 780TL

Zirve tüm fotoğraf tutkunlarının katılımına açık ,sadece rezervasyon şartı aranıyor. 5 yıldızlı Side Crown Palace Hotel’de 3 gün sürecek zirvenin konaklama fiyatları ise oldukça cazip. Enjoy Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Selami Uman, katılımcıların havalimanı –otel, otel havalimanı transferleri dahil tek bir fiyat belirlediklerini kaydetti.

Enjoy Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Selami Uman, “Fotoğraf zirvesine katılmak isteyenlerin tüm talep ve ihtiyaçlarına Enjoy Turizmin profesyonel kadrosu cevap verecek. Enjoy Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Selami Uman , Enjoy Turizmin internet sayfasından enjoyturizm.com linkinden rezervasyonlarını oluşturup kredi kartlarıyla ödemelerini yapabilirler. Katılımcılarımız için Antalya Havalimanında servis araçlarımız hazır bulunacak. Gerek otobüs gerekse minibüsler ile havalimanından otele transferlerini gerçekleştireceğiz. Aynı şekilde otelden havalimanına dönüşlerini de profesyonel bir şekilde sağlayacağız. Transfer hizmetlerimiz için ekstra bir ücret olmayacak. Rezervasyon için ödenen rakama dahil bir hizmetimiz bu”

‘FİYATLARIMIZ ÇOK UYGUN’

Gökhan Selami Uman, “Fiyatlarımız çok uygun çünkü bizler otel ile anlaşmamızı geçen yıl yapmıştık.2 gece 3 gün alkollü her şey dahil sistemde 780 lira olarak sunuyoruz. Eğitim dışı tatil amaçlı taleplerde geliyor o taleplere de Foton derneğimiz ile görüşerek almaya çalışıyoruz. Antalya ve çevresinden günübirlik katılımcılar için tek gecelik 390 TL karşılığında konaklama imkanı da sunuyoruz . Amacımız bu eğitimden daha fazla insanımızın faydalanması” şeklinde konuştu.

Güngör Kuru – Genel Koordinatör – Side Crown Hotels

SİDE CROWN PALACE HOTEL

Türkiye’nin ilk Fotoğraf zirvesi için Side Crown Palace Hotel aylar öncesinden hazırlıklarını tamamladı. Saray konseptindeki mimarisiyle tesis iç ve dış mekanlarıyla her köşesi karpostallık görüntüler sunacak. Tesisisin bulunduğu Side‘yi anlatmak için ise kelimeler kifayetsiz. Fotoğrafçıları 2 günlük tatillerinde nasıl bir otel ortamı beklediği hakkında Side Crown Hotels Genel Koordinatörü Güngör Kuru açıklamalarda bulundu.

Güngör Kuru, “Turizmde dijital medya, sosyal medya en önemli tanıtım platforu haline geldi. Eskiden tatilleri acentalar, tur operatörleri ve oteller kataloglarla pazarlarlardı. Şimdi her şey sosyal medya ve dijital platform üzerinden dönüyor. Dolayısıyla ürünü iyi bir şekilde tanıtmak için dijital platformları en iyi şekilde kullanmak hepimizin en büyük hedefleri haline geldi. Side Crown Palace, Crown Hotels grubunun 12 ay açık olan ve en gözde tesisi, amiral gemisi konumunda. Çok değerli fotoğrafçıları Side Crown Palace Hotelimizde ağırlayacağız. Tabi ki kış süreci bütün dış outletler açık olamayabiliyor, ancak otelimiz içerisinde her türlü aktivite faal vaziyette devam edecek. Yeme içme üniteleri, spor, kapalı yüzme havuzu, spa hizmetleri tamamı aktif. Odalarımız oldukça konforlu, otelimiz içerisinde sıcak bir atmosfer hakim. Burada çalışmaktan keyif aldığım gibi burada bu mevsimde tatil yapmaktan keyif alırdım. Misafirlerimizi çok sıcak 3-4 gün bekliyor. Onlara unutulmaz bir tatil yaşatmak için tüm ekibimizle hazırız.

Side Crown Palace Hotel

SİDE VE OTELİMİZ FOTOĞRAF VERMEYE HAZIR

Güngör Kuru, “Side Crown Palace Hotelimizin mimarisi saray konseptinde. Tesisimizin her köşesi nakış gibi işlenmiş. Dolayısıyla çok güzel fotoğraf verecek hem otel içerisinde hem dış mekanlarımızda çok güzel alanlar var. Fotoğrafçılarımız bu imkanları çok güzel değerlendireceklerini düşünüyorum. Tesisimiz Side bölgesinde bulunuyor. Side ,tarihi ve doğal güzellikleri açısından çok zengin bir turizm destinasyonu. Side her mevsim fotoğraf sanatçılarının ilgi odağı olmayı başarmış bir turizm cenneti” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.