DOLAR 32,3660
EURO 34,7794
ALTIN 2.410,07
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Az Bulutlu
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 24°C
Cts 22°C
Paz 25°C

Erdoğan: ‘Zarar gören vatandaşlarımıza her türlü destek sağlanacak’

Sakarya Sahası Gaz Yakma Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manavgat’taki yangınla ilgili “Olay tüm boyutlarıyla araştırılarak yangında zarar gören vatandaşlarımıza her türlü destek sağlanacaktır” dedi.

A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya Sahası Gaz Yakma Töreni’ne canlı bağlantıyla katıldı. Erdoğan, burada yaptığı konuşmaya Antalya’nın Manavgat ilçesindeki yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek başladı.

ARA REKLAM ALANI

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın, İçişleri Bakanlığı’nın çalışmalar yürüttüğünü, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da bölgede olduğunu anımsatan Erdoğan, şöyle konuştu:

* Valiliğimizin, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili birimleri ihtiyaç duyulan her türlü araç gereç ve personel ile yangına müdahale etmektedir. Milletvekili arkadaşlarımız hep birlikte oradaki olaya el atmış durumdalar.

* En kısa zamanda yangını kontrol altına almak suretiyle, bir an önce temennimiz o ki cana hiçbir şey gelmeden bu yangını söndürmüş olalım. Geniş bir alanda süren yangının en kısa zamanda sönmesi temennimizdir.

* Olay tüm boyutlarıyla araştırılarak, yangında zarar gören vatandaşlarımıza her türlü destek sağlanacaktır. Rabbimden ülkemizi yangın ve sel başta olmak üzere her türlü afetten muhafaza eylemesini niyaz ediyorum.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.