DOLAR 32,3704
EURO 34,7268
ALTIN 2.400,47
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 29°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Cum 24°C
Cts 22°C
Paz 26°C
Pts 25°C

EN GÜZEL LGS MOTİVASYONU!

Ali Bey Hotels & Resorts otelleri liseye geçiş sınavı (LGS) ye girecek tüm öğrencilere kapılarını ücretsiz açtı. Ali Bey otelleri sosyal sorumluluk projesini “Yoruldunuz bunaldınız, tatil sizin hakkınız” mottosuyla tüm Türkiye’ye duyurdu.

‘YORULDUNUZ BUNALDINIZ, TATİL SİZİN HAKKINIZ’

Pandemi süreci kuşkusuz en çok eğitim sektörünü, geleceğimizi çocukları etkiledi. Uzaktan eğitim, ekran bağımlılığı, beslenme bozukluğu, hareket kısıtlaması. Sosyalleşmeden uzak bir dönem de sevenlerini, akrabalarını vedalaşamadan kaybetmenin acısı. Bütün bunlar yetmezmiş gibi bir de üzerine sınav stresi. Ali Bey Hotels & Resorts otelleri böylesine kritik bir dönemde Antalya’ da ki tüm tesislerinin kapılarını LGS sınavına girecek tüm öğrencilere ücretsiz açtı.

ARA REKLAM ALANI

‘BEN DE BİR LGS ÖĞRENCİSİ ANNESİYİM’

Pandemi sürecinde yorulan bunalan gençlerimizin tatili en çok hak eden kesim olduğunu belirten Ali Bey Hotel Sorgun Genel Müdürü Fatma Ayaz: “ Geleceğimiz her şeyimiz gençlerimiz. En çok onlar yoruldular, en çok onlar hak ettiler. LGS sınav stresini bizimle birlikte atsınlar diye düşündük. Bende bir LGS çocuğu annesiyim. Gerek kurum içi gerekse çevremizde LGS sınavına girecek çocuğu olan aileler ile yaptığımız görüşmeler neticesinde böyle bir sosyal sorumluluk projesi başlatmaya karar verdik.” dedi.

Fatma AYAZ – Genel Müdür – Ali Bey Resort -Sorgun

LGS’ YE GİREN ÖĞRENCİLERE TATİL HEDİYE

Ali Bey Hotels & Resort gurubunun Türkiye’de 3 tesislerinin bulunduğu belirten Fatma Ayaz, “LGS sınavına giren tüm öğrenciler (Ali Bey Club Manavgat, Ali Bey Resort Sorgun , Ali Bey Park Manavgat) bu üç tesise de rezervasyon yaptırabilirler.” ifadelerini kullandı.

İKİ KOŞUL BULUNUYOR

Ali Bey Hotel Sorgun Genel Müdürü Fatma Ayaz projeden faydalanmak isteyen aile ve gençler için iki koşullarının olduğunu aktardı. Ayaz, “ Sosyal sorumluluk projemiz kapsamında 13-15 yaş grubunu tesislerimizde ücretsiz olarak ağırlayacağız. Ancak iki koşulumuz var. İlki öğrencimizin LGS sınav belgesinin rezervasyon anında ibraz edilmesi, ikincisi ise öğrencimizin yanında ücretli konaklayacak iki yetişkinin bulunması. İki yetişkin olarak ,anne-baba olabilir , anneanne- dede olabilir ,hala-teyze olabilir ” dedi.

GENÇLERİ NASIL BİR TATİL BEKLİYOR?

Ali Bey Hotel Sorgun Genel Müdürü Fatma Ayaz Ali Bey Hotels & Resort otellerinde gençleri nasıl bir tatilin beklediği hakkında da bilgi verdi Fatma Ayaz, “ Dünyanın ve Türkiye’nin en büyük Aqua parklarından birine sahibiz. Dünyaca ünlü tenis turnuvalarına ev sahipliği yapan tenis kortlarımız var. Ünlü müzikal ve dans şovlarının yapıldığı animasyon grupları ve aktivitelere sahibiz. Gençlerimiz Ali Bey Club Manavgat ve Park tesislerimizde Macera park ve Survivor alanlarımızdan faydalanabilecekler.” dedi

‘İLGİ BÜYÜK ,DEVAM EDECEK’

Projeyi sosyal medya hesaplarından duyurdukları günden itibaren çok güzel reaksiyonlar aldıklarını kaydeden Fatma Ayaz yoğun talep nedeniyle daha önce 30 Haziran olarak belirledikleri projenin bitiş tarihini, 15 Temmuza kadar uzattıklarını aktardı. Fatma Ayaz ayrıca önümüzdeki yıllarda Ali Bey Hotels & Resort olarak sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini aktardı.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.