DOLAR 32,2873
EURO 34,8065
ALTIN 2.400,39
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 24°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 24°C
Per 27°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Egemenlik Turnuvasında ödül töreni

Konyaaltı Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği ve 610 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği Egemenlik Kupası Tenis Turnuvası’nda dereceye giren sporcular ödüllerini aldı.

ARA REKLAM ALANI

610 sporcu kıyasıya mücadele etti

Konyaaltı Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla HayatPark’ta bu yıl ikincisini düzenlediği Egemenlik Kupası Tenis Turnuvası başladı. Min0ik, yıldız, genç ve ustalar olarak 4 kategorinin yer aldığı turnuvada sporcular, farklı yaş gruplarında da mücadele etti. Konyaaltı Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Egemenlik Kupası Tenis Turnuvası’na bu yıl yerli ve yabancı olmak üzere 610 sporcu katıldı. Hemen hemen her yaştan sporcunun mücadele ettiği turnuvada dereceye giren sporcular ödülünü aldı. Bu yıl ilk kez açılan 70 yaş ve üstü klasmanda da mücadele edildi.

Sabina Shaydolina şampiyon oldu

Turnuvada master genel klasmanda Suriyeli rakibi Moaz Assaf’ı mağlup eden Rus sporcu Sabina Shaydolina şampiyon oldu. HayatPark tenis kortlarında düzenlenen turnuva bir hafta sürerken, minik sporcular da kıyasıya mücadele etti. Ödül törenine aileleriyle birlikte katılan sporcular, heyecanlarını yine aileleriyle paylaştı. Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in selamını alandaki ailelere ileterek sporcuları tebrik etti. Ödül töreninin ardından sporcular toplu fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.