DOLAR 32,4828
EURO 34,8281
ALTIN 2.421,59
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Per 29°C
Cum 24°C
Cts 22°C
Paz 25°C

Doğu Bozkurt’tan Muhteşem Start

ANTALYADAILYNEWS


Ege üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü mezunu Doğu Bozkurt’tan muhteşem konser. Üç yıl önce Manavgat’ta kurulan Doğu Bozkurt Türk Sanat Müziği Korosu her yaştan ve her meslek gurubundan isimlerle büyümeye devam ediyor.Doğu Bozkurt bu yıl eğitimlerini Dinamik Kültür Sanat ve Spor Merkezi’nde veriyor

ARA REKLAM ALANI
DOĞU BOZKURT-MÜZİK ÖĞRETMENİ

MUHTEŞEM KONSER

Doğu Bozkurt Türk Sanat Müziği Korosu, TSM severlere unutamayacakları bir gece yaşattı.Solfej Kültür Sanat ve Eğlence Merkezinde  gerçekleşen konserde Doğu Bozkurt yönetiminde TSM’nin en sevilen eserlerini büyük bir başarıyla seslendirdi.Sanatçılar, kendilerini dinleyen seçkin davetlilere tam anlamıyla nefis bir müzik ziyafeti çekti.

KONSERE İLGİ BÜYÜKTÜ

Sunuculuğunu Dinamik Kültür Sanat ve Spor Merkezi kurucusu Melek Toksöz’ün üstlendiği konserde Toksöz, korist ve solist olarak icra ettiği şarkılarla coşkuyu zirveye taşıdı. Zaman zaman koronun içindeki sanatçıların solo olarak görev alıp seslendirdikleri şarkılar, mekanı dolduran TSM hayranından oluşan dev seyirci korosuyla taçlandı. Geceye yabancı misafirlerin ilgisi müziğin evrenselliğinin adeta kanıtı gibiydi.

MANAVGAT DİNAMİK SANAT KÜLTÜR VE SPOR MERKEZİ

Henüz iki ay öncesinde kapılarını sanata kültüre ve spora açan Dinamik Sanat Kültür ve Spor Merkezi‘nin kuruluş felsefesinde yaklaşık çeyrek asırlık eğitimci tecrübesi bulunuyor. Manavgat İlçe Halk Kütüphanesi‘nin arkasında ki merkezinde hizmet veren eğitim merkezi Manavgat’ta sanat ile sporu aynı potada eritmeyi hedefliyor.

ŞAFAK SÖNMEZ’LE MORAL DEPOLADILAR

Doğu Bozkurt yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu bu yıl Dinamik Kültür Sanat ve Spor Merkezi‘nde eğitimlerine devam edecek.Türk Sanat Müziği Korosu konserinin ardından ünlü sanatçı Şafak Sönmez’in şarkılarıyla hem eğlendi hem de sezon öncesi moral depoladı.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.