DOLAR 32,5505
EURO 34,9656
ALTIN 2.457,06
BIST 9.879,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C

DİLAVER AKPOLAT: MANAVGAT’TA ÇOK GÜÇLÜYÜZ

DEVA Partisi Manavgat İlçe Başkanlığı bir yandan saha çalışması yapıyor diğer yandan mahalle teşkilatlanmasını tamamlıyor. Deva Partisi ilçede 48 mahalle ve pazarlarda sorumlu olacak başkanları belirledi.

A+
A-

ARA REKLAM ALANI

AKDENİZİN PARLAYAN YILDIZI MANAVGAT

Manavgat’ın temel sorunlarına yönelik proje ve eylem hazırlıkları içerisinde olduklarını kaydeden ilçe başkanı Dilaver Akpolat’ın gündeminde işsizlik ve hayat pahalılığı vardı.  Başkan AKPOLAT, mahalle ve pazarlardan sorumlu başkanlara seslendi. AKPOLAT, “Sizler vatandaşa direkt temas edecek ilk kişilersiniz. Mahallenizdeki sorunları, sıkıntıları tespit ederek Sorumlu ilçe başkan yardımcılarına ve yönetimimize raporlayacaksınız.  ‘‘Akdenizin parlayan güneşi Manavgat’ı ve DEVA’yı anlatacaksınız” dedi.

AKPOLAT; SAHADA DAHA GÜÇLÜYÜZ

Mahalle ve pazarlardan sorumlu başkanı belirleyen Deva Partisi nin bugün sahada daha güçlü olduğunu kaydeden Akpolat yarın seçim olacakmış gibi çalışıtıklarını kaydetti. Manavgat’ın sorunlarına hakim olduklarını vurgulayan Akpolat, Deva ya gönül vermiş neferlere ithafen, “Saha çalışması sadece üye kaydı ile yapılmaz, sadece stant açmakla yapılmaz. Vatandaşa dokunmak, onlarla yüz yüze sohbet etmek gerekir. Bu anlamda mahalle başkanlarımız Pazarlardan sorumlu Başkanlarımız bizim elimiz kolumuz olacak. Ulaşamadığımız noktalara onlar ulaşacak. Bilmediklerimizi onlar öğrenip bize ilecekler” dedi.

BU GELEN DEVA’NIN AYAK SESLERİ

Gün be gün artan nüfusuyla Manavgat’ın Türkiye’de pek çok ilden daha kalabalık bir kent olduğunun altını çizen Dilaver Akpolat , Mahalle ve pazarlardan sorumlu başkanları belirlerken en önemli kriterlerinin disiplinli, çok çalışıp hizmet üretecek kişiler üzerinde yoğunlaştıklarını söyledi. Akpolat, “yapacak çok işimiz var. Sözün özü bu gelen DEVA’nın ayak sesleri”  ifadelerini kullandı..

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.