DOLAR 32,3352
EURO 34,6543
ALTIN 2.414,22
BIST 10.081,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Az Bulutlu
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 26°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Pazartesi Antalya’da

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Memleket Partisi lideri ve 13’üncü Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce en büyük mitinglerinden birini yapmak üzere Antalya’ya geliyor. İnce, 8 Mayıs Pazartesi günü saat 18:00’de Konyaaltı Kent Meydanında Antalyalılara seslenecek. Manavgat İlçe Başkanı Ali Sazan tüm Antalyalıları miting alanına davet etti.

ARA REKLAM ALANI

‘Çok coşkulu bir kalabalık olacak’

Memleket Partisi Manavgat İlçe Başkanı Ali Sazan, 13’üncü Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Antalyamitinginin çok coşkulu olacağını kaydetti.

“Sayın Genel Başkanımız ve 13’üncü Cumhurbaşkanımız inşallah, Muharrem İnce beyefendi 8 Mayıs Pazartesi günü saat 18:00’de Konyaaltı Kent Meydanı’nda olacak. Tüm Antalya halkını bekliyoruz, davet ediyoruz. Çünkü çok coşkulu bir kalabalık olacak o gün durumlar onu gösteriyor. Gelen bize gelen telefonlar, SMS’ler vesaire bunlar bize bunu gösteriyor” dedi.

Manavgat’tan otobüsler kaldıracağız

Başkan Sazan, Muharrem İnce’nin büyük Antalya mitingine katılmak isteyen Manavgatlılar için parti binasının önünden otobüsler kaldıracaklarını kaydetti.

“Bizler de Memleket Partisi Manavgat İlçe Başkanlığı olarak Manavgat’tan 8 Mayıs Pazartesi günü buradan otobüsler kaldıracağız. Miting alanına gitmek isteyen ve ulaşım imkanı olmayan arkadaşlara bizler Memleket Partisi Manavgat İlçe Örgütü olarak ulaşımı sağlıyoruz. Vatandaşlarımız partimizin ilgili telefon numarasını arayarak isimlerini yazdırabilirler. Ayrıca parti binamıza gelmeleri durumunda her türlü kolaylığı sağlayacağız” ifadelerini kullandı

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.