DOLAR 32,4970
EURO 34,7589
ALTIN 2.402,11
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Per 29°C
Cum 24°C
Cts 22°C
Paz 25°C

ÇITIR SİMİT & PASTANE DAMAK ÇATLATIYOR!

A+
A-

ARA REKLAM ALANI

Manavgatlı girişimci iş insanı Esra İçgöz’ün yeni lezzet noktası Çıtır Simit, dualarla hizmete girdi. Lezzet tutkunlarının açılış törenine akın ettiği Manavgat’ın en yeni mekanının açılış kurdelesini kentin belediye başkan adayları kesti.

MANAVGAT’TA KADININ BAYRAK İSMİ

Esra İçgöz’ün yeni mekanının açılışına katılımın yoğun olması bir tesadüf değil. Kimine göre o bir sosyolog, kimine göre ise bir köşe yazarı; pek çok şapkası var. Onu çevresinde en fazla sevilir ve tanınır kılan etken ise bitmek tükenmek bilmeyen yaşam enerjisi.

Bugüne değin pek çok alanda öne çıkmayı başardı. Türk edebiyatının usta isimlerine vefası, ihtiyaç sahiplerine uzattığı yardım eli hiç unutulmadı. Yaptıkları onu bugün Manavgat kadınının toplumdaki bayrak isimlerinden biri haline getirdi.

BAHÇELİEVLER MAHALLESİ MUHTAR ADAYI

Birikimini ve sosyal ilişkilerini mahallesine aktarmak için 2019’da muhtar adayı olan Esra İçgöz, bugün bir kez daha ‘Gelişmek için değişim’ sloganıyla mahalle sakinlerinden destek istiyor.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.