DOLAR 32,4480
EURO 34,7443
ALTIN 2.437,76
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 25°C

Çiftçinin Umudu Akşener !

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener esnaf ziyaretleri için geldiği Antalya’da çiftçinin isyanına kulak verdi. Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının (ATSO) Girişimci Kadınlar yarışmasında zeytin işleme fabrikasıyla “girişimci kadını” seçilen Havva Taşbaş, Akşener’e ‘sen bizim umudumuzsun, lütfen sesimiz ol her şeyimiz ol’ diye seslendi.

A+
A-

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener esnaf ziyaretleri için geldiği Antalya’da sevgi sesliyle karşılandı. Akşener’in ilk durağı kapalı yoldu. Vatandaşları selamladı, Hükumete çiftçi- esnaf ve emekli maaşları üzerinden yüklendi. En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesinde olmalı dedi.

ARA REKLAM ALANI

Akşener’in esnafla buluştuğu bir diğer nokta ise kültür mahallesi, kafeler caddesiydi. Gençlere seslendi. Antalya’nın girişimci iş insanı Havva Taşbaş  Akşener’e ulaşmayı burada başardı. Mendil uzattı. Antalya çiftçisinin sorunlarını anlattı.

 ‘SEN BİZİM UMUDUMUZSUN MERAL HANIM’

Havva Taşbaş, “Antalya girişimcisiyim birinci geldim. Tırnaklarımla geldim. Temizlik şirketi kurdum. Sonra fabrika kurdum. Şimdi çiftçiyim. Gübre alamıyoruz. 25 Kg’lık gübre 1200 Liraya çıktı. Ben gübreyi bir tarafıma aldım kucağıma, para dedim bundan daha ağır. Verirken ağladım. Çiftçi gübre dökemedi. Bütün Antalya çiftçilerinin sana selamı var. Meral Akşener’e duyur bunu dediler. Selam gönderdiler. Sen bizim umudumuzsun. Lütfen sesimiz ol. Her şeyimiz ol’  dedi.

‘ATATÜRK’TEN SONRAKİ LİDERİMİZSİN’

Akşener’e kendisini ilk kez Anıtkabir’de gördüğünü hatırlatan Havva Taşbaş konuşmasına şöyle devam etti, “Ben seni  Anıtkabir’de mozolenin önünde Atatürk’e böyle saygı duruşunda durdun ya, o zaman o kadar sevdim ki. Allah’ım dedim Atatürk’ten sonra devam edecek liderimiz bu dedim. Allah güç kuvvet ersin dedim o gün sana.  Ağlamıştım hatırlıyor musun?  Hep arkandayım. Allah sana güç kuvvet versin.  Hastalanma ne olursun. Kendine çok iyi bak. Sen bizim umudumuzsun Meral  hanım” şeklinde konuştu.

Havva Taşbaş, Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının (ATSO) Girişimci Kadınlar yarışmasında zeytin işleme fabrikasıyla 2016 yılında “yılın girişimci kadını” seçilmişti.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.