DOLAR 32,3558
EURO 34,7693
ALTIN 2.395,24
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 29°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 26°C
Pts 26°C

Çağlayan İlkokulunda Mezuniyet Coşkusu!

216 öğrenci mezun oldu

Dünden bugüne ilköğretim düzeyinde, kendisine, ailesine, ülkesine ve insanlığa yararlı, ülkesini ve milletini seven, laik, demokratik, Türkiye Cumhuriyetinin temel niteliklerine ve Atatürk ilkelerine bağlı 100 binlerce öğrenci yetiştiren Çağlayan İlkokulu,  mezunlar kervanına 216 öğrenci daha ekledi.

ARA REKLAM ALANI

Ahmet İyiol: Yolunuz açık olsun!

Törende öğrencilerine son kez seslenen okul müdürü Ahmet İyiol, “Çok kıymetli öğretmen arkadaşlarım saygıdeğer velilerimiz, tüm bahçemizde bulunan hazırun hepiniz hoş geldiniz. En güzel anlar başlangıç ve bitiş anlarıdır. Biz dört yıl önce bu yavrularımızla beraber dört yıllık bir yolculuğa çıktık. Başlarında çok kıymetli öğretmen arkadaşlarımız, idarecilerimiz, onlara yardımcı olan çalışan personelimiz ve gecelerini gündüzüne katan çok kıymetli anne ve babalar hepinizin emeğine sağlık. Yüreğinize sağlık. Artık bu okuldaki misafirliğiniz bitti. Yeni bir yolculuğa çıkıyorsunuz inşallah tüm hayatınız boyunca burada size katmaya çalıştığımız üstün değerler kendimizi gerçekleştirmemiz için öğretmenlerinizin harcadığı büyük gayretler gece gündüz ödevlerinizde, her zorlandığınızda yanınızda olan çok kıymetli velilerimiz, artık bundan sonraki yolculuğumuzda sizlerle anca dışarılarda karşılaşabileceğiz. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarma yolunda çocuklara ve gençlere verdiği değeri kıymeti hepimiz çok iyi biliyoruz. İnşallah biz de onları bu güzel duygularla yoğurduk. Cumhuriyetin ışığı, ilim ve irfanıyla yoğurduk. Ve artık üst kurumlara gönderiyoruz. Yolunuz açık olsun. Her şey gönlünüzce olsun ve geceniz kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Nefes kesen törenden notlar…

4 yıllık eğitim sürecinin kuşkusuz en büyük mimarı öğretmenlerdi. Her biri tek tek sahneye çağrılarak onure edildi. Kentin iş dünyası da Manavgat’ın kalbindeki okulun mezuniyet törenine katkı sundu. Öğrencilerin halkoyunları gösterisi ve bireysel performansları törene renk kattı. Hediye çekilişleri heyecanlı anlar yaşattı. Bayrak ve flama yeni neferlere teslim edildi.

Kepler havaya!

4 yıllık ilkokul sürecini başarıyla tamamlayan 216 öğrenci mezuniyet belgelerini aldı. Keplerin havaya atılmasıyla mezuniyet coşkusu zirve yaptı.

Finalde ise sahnede sevilen sanatçı Mehmet Demirel vardı. Öğrenci, öğretmen ve veliler şarkılar eşliğinde 4 yılın yorgunluğunu dans ederek attı.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.