DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 25°C

Büyükşehir yatırımları hız kesmeden sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi’nde
çalışmaların yüzde 90’lık bölümü tamamlandı. 5 katlı kültür ve ticaret merkezi
tamamlandığında Antalyalıların yeni buluşma adresi olacak.

A+
A-

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, halkın yararına olan yarım kalmış projeleri tamamlamaya devam ediyor. Bu kapsamda kent merkezine canlılık getirecek Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nde yapım çalışmaları ara vermeden sürüyor.

ARA REKLAM ALANI

YÜZDE DOKSANI TAMAMLANDI

Toplam 66 bin metrekare inşaat alanına sahip projede bugüne kadar yüzde 90’lık bölüm tamamlandı. Kültür ve ticaret merkezinin dış cephe boya imalat çalışmaları sürüyor. Ayrıca , merkezin Ali Çetinkaya Caddesi cephesindeki çevre düzenlemeleri kapsamında beton ve kazı dolgu çalışmaları, bina içinde mimari sonlandırma imalatları ile asma tavan ve korkuluk imalat çalışmaları yapılıyor. 5 katlı merkezde geleneksel alışveriş kültürünün yaşatılacağı dükkanlar, kafe ve eğlence alanları ile yer altında 3 katlı bir otopark hizmet verecek. Otopark, 575 binek araç ve kent merkezine gelen tur otobüsleri için geniş kapasiteli olacak.

NEKROPOLDE ÇATI İZOLASYONU

Müze konseptiyle kültür turizmine hizmet verecek Doğu Garajı Nekropol Alanı’nda da çalışmalar aralıksız sürüyor. Arkeolojik buluntuların yağmur ve güneş ışınlarından korunması için çatı izolasyon çalışmasında sona yaklaşılıyor. Ayrıca çatıda yağmur olukları için de çalışma yapılıyor. Tarihi mezar alanlarını yakından görebilme imkanı sunacak çelik köprünün montajı ile cam korkulukların yapım işleri gerçekleştiriliyor.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. Mustafa yilmaz dedi ki:

    Nekropol tadilatının sözde bana vereceklerdi ama işler farklı yürümeye başladı burada her türlü oyun dondu