DOLAR 32,3698
EURO 34,7591
ALTIN 2.398,08
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 29°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Cum 24°C
Cts 22°C
Paz 26°C
Pts 25°C

Bodrum Paramount Hotel

Sözcü gazetesi yazarı Yaşar Anter iddiların odağındaki Bodrum Paramount Hotel’i yazdı.

Yaşar Anter’in Sözcü Gazetesinde 09.06.2021 tarihli yazısı:

ARA REKLAM ALANI

“2012’de Atilla Uras tarafından 110 dönümlük araziye inşa edildi. 2017’de turizmci Turan Avcı ile başlayan zincirleme el değiştirme, 2020’de Sezgin Baran Korkmaz’a kadar sürdü.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, kara para aklama suçundan hakkında tutuklama kararı bulunan ve yurt dışına kaçan Sezgin Baran Korkmaz’a ait Bodrum Paramount Otel’e el konulduğunu iddia etti.

Milas Bodrum Havalimanı’na 20 dakika, Bodrum şehir merkezine ise 10 dakikalık mesafede bulunan tesiste, 80 deluks villa ve suit, 54 yüzme havuzlu villa, üç adet yüzme havuzu 12 odalı SPA merkezi, Türk hamamları, sauna, pek çok ünlü markanın mağazaları bulunuyor.

TÜRKİYE’NİN MALDİVLERİ

Büyük bölümü makilik alan olan ve 110 dönüm arazi üzerinde 33 bin 400 metrekare inşaat alanı kullanılarak yapılan tesisin sahilindeki kayalık bölge plaj haline getirilerek Maldivlere benzetildi.

Nicole Kidman

NİCOLE KİDMAN’LI AÇILIŞ

Uras’ın oteli işletmeciye devretmesiyle Jumeriah ve The Bodrum By Paramount Hotel olarak yoluna devam eden tesis, 2017’de Vogue Otel’in sahibi turizmci Turan Avcı tarafından satın alındı. Hollywood yıldızı Nicole Kidman’ın da katıldığı açılış töreninde Turan Avcı’nın yeğeni Cem Avcı, tesisin 90 milyon dolara satın alındığını belirtti.”

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/iste-iddialarin-odagindaki-bodrum-paramount-otel-6476424/

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.