DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 24°C

Bİ DÜNYA PARTİ MALZEMESİ PARTY CONCEPT’TE

Party Concept Tüm Kutlama ve Parti Malzemelerini Tek Adreste TopladıGünümüzde giderek artan doğum günü kutlamaları, diş çıkarma partisi, ilk adım gibi birçok günde anne ve babalar parti düzenleyerek o günü ölümsüzleştirmek istiyor.Fakat bu özel günleri ölümsüzleştirmek, anne ve babalar için hiç te kolay değil.İşte çözüm…

MEMNUN ETMEK ZORLAŞIYOR

İletişim çağında kreatif organizasyonları görüp izleyen çocuklarımızı memnun edebilmek her geçen gün zorlaşıyor. Çünkü kusursuz bir organizasyonda süreç hayal kurmakla başlıyor. Yaş gurubuna göre detaylı araştırıp bir konsept oluşturmak ise ikinci aşama. Sonra nereden temin edebilirim sorusuyla biten uzun bir ihtiyaç listesi. Listenizdeki ürünlerin parti temanıza uygun olması ise daha büyük önem taşıyor.

ARA REKLAM ALANI
Yusuf Coşkun -Organizasyon Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı

PARTY CONCEPT YANINIZDA

Geçtiğimiz günlerde Organizasyon Dünyası bünyesinde kapılarını açan Party Concept bütün bu süreçleri anne ve babalar için eziyet olmaktan çıkardığı gibi uzun ihtiyaç listesini de ayaklarına taşıyor. Organizasyon Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Coşkun, aklınıza gelebilecek her türlü konsept kutlama partilerinde ihtiyaç duyulan  sarf malzemelerinin Party Cencept bünyesinde bulunduğunu belirtti.

BİR MASALIN İÇİNDE HİSSEDİYORSUNUZ

Kapıdan içeriye girdiğinizde kendinizi adeta bir masalın içerisinde buluyorsunuz. Erkek ve kız çocukları için yüzlerce farklı konseptler mevcut. Hayalinizdeki ve çocuğunuzun sevdiği çizgi film kahramanlarından tutun da gönül verdiği takıma kadar. İster eksiklerinizi tamamlayabiliyor, isterseniz sıfırdan yeni bir konsept oluşturabiliyorsunuz. Ancak tek bir soruyu yanıtlamanız isteniyor, Kız mı Erkek mi?

KİŞİYE ÖZEL TASARIMLAR

Eksiksiz ve güzel bir organizasyon için her geçen gün yeni trendlerle yenilenen reyonlarda gördükçe hatırlıyor şu da olsun demekten kendinizi alamıyorsunuz.

Balon, süsler, partide kullanılacak bardak ve tabaklar dahil birçok detay, iyi ki buraya gelmişim hissi uyandırıyor.  Kişiye özel tasarımlar, renkli, sevimli ve neşeli figürler, çocuğunuzun en özel gününü etkili bir organizasyona çeviren kahramanı yapıyor sizi.

PARTY CONCEPT ÜRÜNLERİ PASTANELERDE

Pandemi süreciyle birlikte geciken – ertelenen organizasyon ve partiler daha çok evlere taşındı. Butik organizasyonlar ön plana çıktı. Bu durum ise parti malzemelerine talebi arttırdı. Bu süreçte vatandaşa daha yakın olan firmalar ise fark yarattı. Party Concept, pandemi sürecinde ürünlerine ulaşılabilirliği kolaylaştırmak amacıyla yeni işbirlikleri oluşturdu. Vatandaş bugün doğum günü organizasyonlarının olmazsa olmazı olan pastaların temin edildiği kentin seçkin pastanelerinde Party Concept’in ürünlerin rahatlıkla ulaşabiliyor.

Bİ DÜNYA PARTİ, Bİ DÜNYA MALZEME

Party Concept’ in ürün gamı yetişkinler içinde oldukça zengin. Hayatının en önemli kararını vererek yola çıkanlar tüm ihtiyaçlarını artık tek bir noktada çözüme ulaştırabiliyor. Party Concept, Düğün, Nişan, Söz, Kına, Sünnet, Doğum Günü, Baby Shower törenleri dahil ,Nikah Şekerinden Davetiyeye binlerce farklı ürünü tek adreste bulma imkanı sağlıyor.

 Organizasyon Dünyası Hakkında;

1990’lı yılların sonunda Antalya’nın Manavgat ilçesinde Yusuf Coşkun tarafından kurulan Organizasyon Dünyası, Festival, Konser, Sanatçı Temini, Okul Organizasyonları, Açılış Organizasyonları, Ramazan Şenlikleri, Çocuk Şenlikleri, Bahar Şenlikleri, Belediye Organizasyonları, Yağlı Pahlivan Güreşleri Organizasyonları, Otel Organizasyonları, Kurumsal Organizasyonlar, Gala Geceleri, Bayi Toplantıları gibi birçok organizasyon hayata geçirdi. Antalya geneli başta olmak üzere tüm Türkiye’ye hizmet vermeye başlayan firma dijital ortama ayak uydurarak bugün E-ticaret alt yapısını hazırlıyor. Organizasyon Dünyası tüm etkinliklerde en çok ihtiyaç duyulan parti malzemelerini Party Concept, patentli markasıyla tüm Türkiye’ye ulaştırma çabasında.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. Yusuf Coşkun dedi ki:

    Party Concept Ailesi Olarak Size Çok Teşekkür Ederiz, Harika olmuş ellerinize sağlık