DOLAR 32,5249
EURO 34,8871
ALTIN 2.433,03
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Pts 28°C
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 26°C

Başkan Uysal, ‘Birleşmek zorundayız’

Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Sinan Mahallesi’nde düzenlenen iftarda “Sıkıntıları aşabilmek için birleşmek zorundayız. Muratpaşa’mız da bunu başardığımıza inanıyorum. Türkiye’mizin Muratpaşa gibi olmasını temenni ediyorum” dedi.

Muratpaşa Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca mahallelerde düzenleyeceği iftar programında bu kez adres Gençlik, Haşim İşcan, Sinan ve Zerdalilik oldu. Dört mahallenin ortasında, Sinan Mahallesi Başöğretmen Atatürk Ortaokulu’nun yanında düzenlenen iftara yaklaşık 3 bin 500 kişi katıldı.

ARA REKLAM ALANI

İftardan saatler önce mahalleli için masalar kuruldu, örtüler serildi, sandalyeler tek tek yerleştirildi.  Belediyenin aş evinde pişen yemeklerin de getirilmesiyle iftar için tüm hazırlıklar tamamlandı. Başkan Uysal, eşi Ümran Uysal’la katıldığı iftarda her mahalleli gibi sıraya girdi, yemeğini aldı. Ezanın okunmasıyla Muratpaşa’nın iftar sofrasında oruçlar açıldı.

İftarın ardından Başkan Uysal, yaptığı konuşmada, Muratpaşa’nın dayanışması yüksek bir ilçe olduğunu dile getirdi. Başkan Uysal, “Şükür ki yılın 12 ayı olmayana olandan bir köprüyüz. 12 ay kimsesizin kimsesiyiz. Yaşamın her anında insanların bize uzanan elini tutmanın heyecanını yaşıyoruz” diye konuştu. Bu Ramazan ayında da iftar soflarında, birlikte mutlu ve aydınlık bir gelecek için dua ederek kenetlendiklerini belirten Başkan Uysal, şunları söyledi:

“Birleşiyoruz sofralarımızda. Duygularda, üzüntüde sevinçte umutta birleşiyoruz. Bu günler bizi birleştiren günler. Bu sıkıntıları aşabilmek için birleşmek zorundayız. Muratpaşa’mızda bunu başardığımıza inanıyorum. Türkiye’mizin Muratpaşa gibi olmasını temenni ediyorum.”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.