DOLAR 32,4317
EURO 34,7477
ALTIN 2.441,58
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 24°C

Başkan Topaloğlu’ndan Yeni Yıl Müjdesi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Hizmet Alanı ve ana hizmet binasındaki belediye personeli ile bir araya gelerek yeni yıllarını kutladı. Başkan Topaloğlu, yeni yılın, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ettiğini belirterek, Kemer Belediyesi’nde en düşük maaşı 9 bin lira olarak belirlediklerinin de müjdesini verdi.

 

ARA REKLAM ALANI

Belediye Hizmet Alanı ve ana hizmet binasındaki belediye personeli ile bir araya gelerek yeni yılını kutlayan Başkan Topaloğlu, personele çalışmalarında kolaylıklar diledi. Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi olarak büyük bir aile oldukları belirterek, 2022 yılında Kemer halkına en iyi şekilde hizmet ettiklerini ve güzel işlere imza attıklarını ifade etti.

Belediyemizde en düşük maaş 9 bin lira

Topaloğlu, yeni yılda da kaldıkları yerden Kemer halkına en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceklerine vurgu yaparak, “2022 yılı içerisinde çok güzel işlere imza attık. Çok çalıştık. Biz burada bir aileyiz. Belediye olarak her zaman işçilerimizin özlük haklarını koruduk ve korumaya devam edeceğiz. Belediyemizde en düşük maaş 9 bin lira olarak belirledik. Aldığını maaşlar ananızın ak sütü gibi helaldir. Tüm işçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun. Tüm personelimizin ve ailelerinin yeni yılını kutluyor, yeni yılın huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.