DOLAR 32,4056
EURO 34,7963
ALTIN 2.435,16
BIST 9.955,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Açık
Antalya
28°C
Açık
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 27°C
Cum 24°C

Başkan Özkan Rüzgarı, İstanbul’da esti!

Akseki Belediye Başkanı ve Cumhur İttifak’ı Belediye Başkan Adayı İbrahim Özkan İstanbul’da yaşayan hemşerilerini ziyaret etti. Akseki’ye değer katacak yeni projelerini anlattı.

ARA REKLAM ALANI

HEMŞEHRİLERİ ÖZKAN’I BAĞRINA BASTI

31 Mart yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren İbrahim Özkan ve ekibi bu kez rotasını İstanbul’a çevirdi. Başkan Özkan ve ekibi iki günlük İstanbul programında, Cevizli, Salihler, Değirmenlik, Susuzşahap, Bademli, Karakışla, Gümüşdamla, Günyaka, Yarpuz, Çimi, Sarıhaliller, Ceceler, Akseki Eğitim Hayratı Derneği ve Aksekiler Derneği‘ni, ziyaret etti. İstanbul sokaklarında hemşerileriyle selamlaşan Özkan, bir yandan özlem giderdi bir yandan da yeni dönemde Akseki’ye kazandıracağı eserleri anlattı. Başkan Özkan’ı İstanbul’da yaşayan hemşerileri bağrına bastı.

‘AKSEKİMİZ YENİ DÖNEMDE ÇOK DAHA BÜYÜK ESERLERLE BULUŞACAK’

Akseki Belediye Başkanı ve Cumhur İttifak’ı Akseki Belediye Başkan adayı İbrahim Özkan iki günlük İstanbul programının ardından yaptığı açıklamada,

“Çok kıymetli hemşerilerimi derneklerinde ziyaret ettik. Çocukluğumun geçtiği sokaklarda görmüş olduğum hemşerilerim ile kucaklaştık. Beş yıl boyunca Akseki’mizin gelişimi, güzelliği ve tarihi yapısını korumak amacıyla yapmış olduğumuz çalışmalarımızı anlattık. Önümüzdeki dönem Akseki’mizde yapacağımız ilçemize değer katacak projelerimizi paylaştık. Doğal gaz, yeni devlet hastanesi, yeni toplum sağlığı merkezi, gençlik merkezi, sanayi sitesi, KYK yurdu ve hayvan barınağı projelerimiz hemşerilerimiz tarafından büyük beğeni topladı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hükümetimiz ve Hakan Tütüncü başkanlığında Büyükşehir belediyemiz ile Akseki’miz yeni dönemde çok daha büyük hizmetlerle buluşacak. Bizleri samimi güler yüzlü ve candan, yürekten karşılayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.