DOLAR 32,4147
EURO 34,7678
ALTIN 2.419,29
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Per 29°C
Cum 24°C
Cts 21°C
Paz 25°C

BAŞKAN ÖZKAN BAŞKENTE ÇIKARMA YAPTI

AK Parti’nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi için 2 gün önceden Ankara’ya çıkartma yapan Akseki Belediye Bakanı İbrahim Özkan başkentte bir dizi temaslarda bulundu. Başkan İbrahim Özkan’a Ak Parti Akseki ilçe başkanı Halis Gündoğdu eşlik etti.

BAŞKAN ÖZKAN ‘IN ANKARA TEMASLARI


İki gün önceden Ankara’ giden Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan bir dizi temaslarda da bulundu.
Özkan ve beraberindekilerin ilk ziyaret noktası hemşerileri Yargıtay 5. Daire Başkanı Yaşar Şimşek oldu. Karayolları Genel Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Gülşen ile Akseki’ye yapılması planlanan yatırımları konuşan Başkan Özkan, İç İşleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Daire Başkanı olarak atanan Akseki eski Kaymakamı Muhammed Emin Nasır’a ve Ankara Sosyal Güvenlik Kurumu Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri olarak atanan Bünyamin Odabaşı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ARA REKLAM ALANI

AKSEKİ’NİN TALEPLERİNİ ANLATTI


Ak Parti Antalya Milletvekillerini de TBMM’de ziyaret eden Başkan Özkan, Akseki’nin taleplerini aktardı, 28. Dönem 2. yasama yılında milletin vekillerine gazi meclisteki görevlerinde başarılar diledi.

CUMA NAMAZINI AHMET HAMDİ AKSEKİ CAMİİ’SİNDE KILDI


Başkan Özkan ve Halis Gündoğdu, Cuma namazımızı Akseki’nin değerlerinden, Diyanet İşleri eski başkanı, merhum Ahmet Hamdi Akseki’nin isminin verildiği camide eda etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I CAN KULAĞIYLA DİNLEDİ

Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan ve Ak Parti Akseki İlçe Başkanı Halis Gündoğdu, cumartesi tüm gün AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi için Ankara Spor Salonundaydı.
Oylarını kullandı. Geçerli 1399 oyun tamamını alarak AK Parti Genel Başkanlığına yeniden seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarını can kulağıyla dinledi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.