DOLAR 32,2703
EURO 34,6865
ALTIN 2.408,67
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Per 29°C
Cum 24°C
Cts 22°C
Paz 26°C

BAŞKAN EROL’DAN YENİ YIL MESAJI

Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, 2022 yılının son günlerinin yaşandığını belirterek, “Bir yılı daha geride bırakırken, milletimiz ve Manavgatı’mız için daha iyi, daha güzel, daha huzurlu, daha müreffeh bir yıl olması temennisiyle 2023 yılına girmenin hazırlıklarını yapıyoruz. Geride bırakmak üzere olduğumuz 2022 yılında, hükümetimizin çabaları sayesinde bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgının izleri ülkemizden tamamen silindi” dedi.

ARA REKLAM ALANI

UKRAYNA VE RUSYA’NIN EN GÜNENİLİR ORTAĞI TÜRKİYE

Ak Parti hükümetinin özellikle 15 Temmuz yapılan hain darbe ve işgal girişiminin ardından içeriden ve dışarıdan her türlü ekonomik ve siyasi saldırıyla karşı karşıya kaldığını anlatan Başkan Erol, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli ve öngörülü yönetimi sayesinde ülkemiz ve devletimiz bu saldırıların hepsini bertaraf etti. Geçtiğimiz yıl Şubat ayında başlayan Ukrayna Savaşı, bütün dünyaya ve milletimize ülkemizin ne kadar önemli olduğunu bir defa daha gösterdi. Hükümetimizin uyguladığı politika sayesinde bugün Türkiye’de Batı ülkelerinde yaşananlara benzer sıkıntılar yaşanmıyor. Hem Ukrayna hem de Rusya aralarında savaş olmasına rağmen Türkiye’yi en güvenilir ortak olarak görüyor” ifadelerini kullandı.

MİLYARLARCA LİRA YARDIM YAPILDI


2022 yılında Manavgat’ta yapılan çalışmalara da değinen başkan Erol, “İlçemizde yaşanan büyük yangın felaketinin ardından Ak Parti olarak önceliğimiz, yangında mağdur olan vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesiydi. Yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yeniden Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatını kaybeden insanlarımızı geri getiremeyiz ama diğer bütün kayıpları telafi etmek için hem devlet hem de parti olarak canla başla çalışıyoruz. Yangın bölgesine ve yangında mağdur olanlar milyonlarca liralık yardım yapıldı. Evleri zarar gören vatandaşlarımızın yeni inşa edilen konutları da en iyi şekilde yapılarak kendilerine teslim edilmeye başlandı” dedi.

OKUL İNŞAATLARIMIZ SÜRÜYOR


Başkan Ahmet Ali Erol, ilçede eğitim ve sağlık yatırımlarının da hız kesmeden devam ettiğini söyleyerek, “Halihazırda ilçemizde ilk ve orta dereceli okul inşaatları aralıksız devam ediyor. Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi eğitim imkanlarına kavuşmaları için elimizden gelen bütün çabayı gösteriyoruz. Diğer taraftan ilçemizde yeni bir hastane yapılması içinde ihale süreci tamamlandı. Yeni hastanemizin ihalesi yapıldı. İtiraz süresi gibi kanuni süreler geçtikten sonra yer teslimi yapılarak hastane inşaatına başlanacak” diye konuştu.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN BİR DÖNEM DAHA CUMHURBAŞKANI

2023 yılında Türkiye’nin gelecek 5 yıllık kaderini belirleyecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinin yapılacağını belirten Başkan Ahmet Ali Erol, “Ak Parti olarak Cumhur İttifakı’nı oluşturduğumuz MHP ile birlikte bu sene yapılacak olan seçimlerde en yüksek alıp hem Recep Tayyip Erdoğan’ın bir dönem daha cumhurbaşkanı olarak görev yapmasını sağlayacağız; hem de TBMM’de çoğunluğu sağlayarak hükümetimizin rahat görev yapmasına yardımcı olacağız” dedi.


Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, 2023 yılının Manavgat’a, Türk Milleti’ne ve tüm insanlığa huzur ve refah getirmesini diledi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.