DOLAR 32,5217
EURO 34,9164
ALTIN 2.435,93
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Pts 28°C
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 26°C

BAŞKAN ADAYI OKUDAN PROJELERİNİ TANITTI

ARA REKLAM ALANI

PROF. DR. OKUDAN’A BÜYÜK İLGİ


Cumhur ittifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Süleyman Okudan’ın proje tanıtım toplantısında Manavgat için 101 projesini tanıttı. Manavgat Cumhuriyet Meydanında düzenlenen proje tanıtım toplantısına katılım yoğundu.

MANAVGAT HALKI ALANI TIKA BASA DOLDURDU


31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Manavgat Belediye Başkan Adayı olan Prof. Dr. Süleyman Okudan görkemli bir törenle projelerini açıkladı. Proje tanıtım toplantısına Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çokal, Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, Cumhur İttifakı’nın ilçe başkanları, Manavgat Belediye Başkan aday adayları katıldı. Cumhuriyet Meydanı’na akın eden Manavgat halkı alanı tıka basa doldurdu.

MANAVGAT HAK ETTİĞİ YERE BİRLİKTE GETİRELİM

Başkan adayı Süleyman Okudan sahneden nasıl bir Manavgat hayal ettiğini programa katılan seçmenlere anlattı. Siyasal sürtüşmeler yüzünden Manavgat’ın hak ettiği yerde olmadığını söyleyen Okudan Mevlana’dan, Yunus Emre’den alıntılar yaparak hoşgörünün ve uzlaşma kültürünün bir şehrin gelişmesinde ne kadar önemli olduğunun altını çizdi. Yaklaşık olarak bir saate yakın sahnede kalan Manavgat Belediye Başkan Adayı Süleyman Okudan Manavgat için gerçekleştirmeyi düşündüğü projeleri paylaştı.

‘MANAVGAT’I İL YAPACAĞIZ’

Manavgat’ın il olmasından, Sosyal Konut’a Manavgat Üniversitesinden, sağlık turizmine kadar pek çok proje açıklayan Manavgat Belediye Başkan Adayı Süleyman Okudan “Destek verin Manavgat’ı değiştirelim. Bu gururu birlikte yaşayalım. Ben sizlere siyasi görüşlerinizi ya da yaşam şekillerinizi değiştirin demiyorum. Bir kereliğine de olsa birlikte Manavgat diyelim. Bir kereliğine de olsa aynı yöne bakalım dedi.

‘KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMAYACAĞIZ’


Başkan adayı Okudan, asılsız haberlerin kamuoyuna servis edildiğini söyledi. “ Belediyeyi kazandığımız zaman güya belediye çalışanlarını işten çıkaracakmışız..! Bu külliyen yalan..! 30 yılı aşan bir süredir benden yardım talep eden bütün hemşerilerimize yardımcı olmaya çalıştım. Hiç kimseye hangi siyasi düşünceden olduğunu sormadım. Hiç kimseye hangi inanca mensup olduğunu sormadım. Hiç kimsenin hayat tarzını sorgulamadım. Eğer çalışansa, bankamatik işçisi değilse buradan huzurunuzda Belediye çalışanı kardeşlerime seslenmek istiyorum. Sizi şerefim üzerine temin ederim ki kimsenin ekmeği ile oynanmayacak. Birde ekmeğini pazarcılık yaparak kazanan kardeşlerimize onları pazardan atacağımıza dair asılsız dedikodular yaymışlar. Aynı durum pazarcı esnafı kardeşlerimiz içinde geçerlidir. Hiç kimse yerinden kaldırılmayacak” dedi.


‘CUMHURBAŞKANIMIZDAN SÖZ ALDIM’


Başkan adayı Okudan, yapmayı düşündüğü projelerle ilgili olarak “Hayatım boyunca tutamayacağım sözler vermedim. Eğer başkanlık sürecinin sonunda sizlere mahcup olacaksam Allah bu görevi bize nasip etmesin. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendi “Hocam Manavgat’ı istiyorum” dediğinde ‘Efendim Manavgat’ı size getireceğiz ama sizlerden yapacağımız büyük projeler konusunda destek istirham ediyoruz’ Dediğimde “Sen Manavgat’ı getir, her konuda arkanızdayız” dedi. Ben yapacağım projeler konusunda arkama iktidarın ve Sayın Cumhurbaşkanımızın gücünü alarak konuşuyorum. Diğer aday olan arkadaşlarımıza sorun bakalım yaptıkları projeleri nasıl hayata geçirecekler, nasıl kaynak yaratacaklar? Mesele proje yapmak değil, yaptığınız projeleri hayata aktarabilmektir” dedi.

Başkan adayı Okudan’ın projelerini anlatmasının ardından bütün belediye meclis üyesi adayları havai fişek gösterisi ve programı izlemeye gelen yoğun kalabalığın alkışları arasında sahneye davet edildiler.

Tanıtım programının ardından toplantıya katılan vatandaşlar Merve Özbey konseri ile gönüllerince eğlendiler.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.