DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Pts 28°C
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 27°C

Başkan Adayı Okudan: Manavgat’ı doğal gazla tanıştıracağız

SARILAR SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Süleyman Okudan’ın Sarılar seçim ofisi açılışı mitinge dönüştü. Cumhur İttifakı’nın Sarılar seçim ofisi açılışında katılımın çok yüksek olması nedeniyle Manavgat kamuoyunda “miting gibi açılış oldu” yorumları yapıldı.

ARA REKLAM ALANI

ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI

Manavgat’ın en büyük mahallesi konumunda olan Sarılarda Cumhur ittifakı seçim ofisi açılışı Manavgat kamuoyunda gündem oldu. Manavgat kamuoyunda miting gibi açılış yorumları yapıldı. Katılımın çok yüksek olduğu Sarılar seçim ofisi açılışına Dışişleri eski bakanı, Antalya milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhur İttifakı’nın Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Süleyman Okudan. Cumhur ittifakı’nı oluşturan partilerin ilçe başkanları, Gençlik kolları Başkanları, Cumhur İttifakı’nın Manavgat Belediye Meclis Üyesi Adayları, Cumhur İttifakı’ndan Manavgat Belediye Başkanı Aday Adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BİRLİKTE TARİHE NOT DÜŞELİM

MHP ilçe Başkanı Noman Enhoş, Ak Parti İlçe Başkanı A. Ali Erol ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu seçim ofisi açılışında birer konuşma yaptılar. Yapılan konuşmaların ardından sarılar halkına seslenen Cumhur İttifak’ı Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Süleyman Okudan  “Seçilir seçilmez bir ayıbı ortadan kaldıracağız. Manavgat’ı doğal gazla tanıştıracağız. Manavgat’ın bütün komşu ilçelerine doğal gazın gelmesi ve Manavgat’ta olmaması çok acı, bu ayıbı ortadan kaldıracağız” dedi. Birlik, beraberlik konusuna vurgu yapan Başkan Adayı Okudan “Manavgat deyince hepimiz aynı yöne bakmalıyız. Artık el ele tutuşmalıyız. Size siyasi görüşünüzü, duruşunuzu, yaşantınızı değiştirin demiyorum. Bir kereliğine düşüncenizi bir perde geriye koyun. Bana bir şans verin. Birlikte Manavgat’ı değiştirelim. Birlikte tarihe bir not düşelim.” ifadelerini kullandı.

MARKA ÜNİVERSİTE KURACAĞIZ.

Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Süleyman Okudan “Manavgat’a hak ettiği üniversiteyi kuracağız. Hem de öyle bir üniversite kuracağız ki marka bir üniversite kuracağız marka.” diye konuştu. Daha önce iki dönem Konya Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü yapan Belediye Başkan Adayı Okudan,  “ Ben Konya Selçuk Üniversitesinde Rektör iken Selçuk üniversitesinde ayrılarak kurulan dört üniversitenin kuruluş aşamasında görev aldım. Bu konuda çok tecrübeli olduğumu düşünüyorum. Akademik kadromuz hazır. Manavgat’a marka bir üniversite kazandıracağız” dedi. Ulaşım, Konut, Alt yapı gibi birçok, konuda projelerini anlatan Prof.Dr. Süleyman Okudan “Manavgat’a dair bir değişimin öncüsü olmak istiyorum. Destek verin Manavgat’ı bir dünya markası yapalım” diye konuştu.

HATİCE AVCI “SÜLEYMAN HOCAMI DESTEKLİYORUM”

İYİ  Parti İlçe eski başkanlarından Hatice Avcı başkan adayı Süleyman Okudan hocaya desteğini açıkladı. Hatice Avcı “Öncelikle belirtmek isterim ki şahsımın hiç bir siyasi parti ile bağlantım yok. Sade bir vatandaşım. Ancak adaylar arasında, Manavgat ın bağrından çıkıp, yıllarca Konya’ da Manavgatlı hemşerilerimize, hiç bir ayrım gözetmeksizin kapılarını sonuna kadar açmış, kimsesizlerin kimsesi olan, çaresizlere çare olan, umutsuzlara derman olan, her şeyden önemlisi sahip çıkan Manavgatlının Süleyman hocası. O dönemlerde siyasette olmama rağmen hiç ayrım yapmadan yüzlerce vatandaşımıza yardımcı olmuştur. İyi ki varsınız. Halka hizmet hakka hizmettir. Şimdide Manavgat da Manavgat’ımıza ve Manavgatlımıza hizmet aşkıyla yanan, Manavgat’ımıza altın çağını yaşatmak için mücadele eden, projeleriyle ve ekibiyle Manavgat a hizmet etmeye taliptir. Çıkmış olduğu bu yolda Manavgat’ımıza ve Manavgatlı hemşerilerimize en güzel hizmeti vereceğinize inancımız tam, desteğimiz tamdır. Allah yolunuzu açık etsin Süleyman Hocam” dedi

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.