DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 24°C

BAŞKAN ADAYI OKUDAN “DAR GELİRLİ VATANDAŞLARIMIZI EV SAHİBİ YAPACAĞIZ”

A+
A-


Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Süleyman Okudan Manavgat’ta turizm çalışanlarına ve dar gelirli vatandaşlara Milli Emlak ve TOKİ ile işbirliği yaparak toplu konut yapacağını söyledi.

ARA REKLAM ALANI

DAR GELİRLİ VATANDAŞLARIMIZI VE TURİZM ÇALIŞANLARINI EV SAHİBİ YAPACAĞIZ


Manavgat Belediye Başkan Adayı Süleyman Okudan Manavgat’ın en önemli sorunlarından birisi olan yüksek kiralar ve konut sorununa dair açıklamalar yaptı. Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Süleyman Okudan “Turizm çalışanlarımızın yaşadığı sıkıntıları biliyorum. Yüksek ev kirası yükünün bütçelerini çok sarstığının farkındayım. Bu sorunu mutlaka çözeceğiz. Rektörlük yaptığım dönemde çalışanlarımıza ve Selçuk Üniversitesi’nin Akademik kadrosuna toplu konut yapmış bir başkan adayı olarak söylüyorum. Dar gelirli vatandaşlarımızı ve Turizm çalışanlarını ev sahibi yapacağız. Milli Emlak ve TOKİ ile işbirliği yaparak arsa tahsis alacağız. İnşaat’ın yapımını TOKİ üzerinden yaparak inşaat maliyetlerini düşüreceğiz. Maliyetler düşüncede dar gelirli vatandaşlarımız kira öder gibi bütçelerine uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olacaklar” dedi.

Aşağı Pazarcı Mahallesi İftar Programı


MANAVGAT’A TIP FAKÜLTESİ KURACAĞIZ


Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Süleyman Okudan’a katıldığı bir programda “ Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin bütün imkânlarından Manavgatlıları faydalandırıyorsunuz. Hatta halk arasında ‘Konya Selçuk Üniversitesi’nin Tıp Fakültesi’ni Manavgat devlet hastanesine dönüştürdü’ şeklinde konuşuluyor. Eğer Manavgat Belediye Başkanı seçilirsiniz Manavgat halkı bu hizmetten mahrum kalmayacak mı sorusuna Başkan Okudan “ Konya Selçuk Üniversitesinde Manavgatlılara verdiğimiz hizmet bir ekip çalışmasının sonucu olarak ortaya çıktı. Sadece benim yaptığım bir şey değil. Ben olsam da olmasam da oradaki kadro benim evladım gibiler, yıllardır birlikte çalışıyoruz. Bize olan sevgilerinin bir yansıması olarak onlarda Manavgat sevdalısı oldu. Hizmetler asla aksamaz. Zaten çocuğu zaman sadece Manavgatlılarla ilgilenen Muammer isminde bir kardeşimiz var. Çoğu zaman onu arıyorlar ve Muammerle işlerini hallediyorlar. Ama en önemlisi Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesinde verdiğimiz hizmetin daha iyisini Manavgat’ta vermek. Kuracağımız Manavgat Üniversitesi’nin kapsamında Manavgat’a bir tıp Fakültesi hastanesi kurmak. Manavgat Belediye Başkanı seçilmemiz durumunda Manavgat’ta bilim çevrelerinde ağırlığı olan bir tıp fakültesi kuracağız” dedi.


MANAVGAT’TA DOĞAL GAZ OLMAMASI BİR AYIPTIR


Manavgat Belediye Başkan Adayı Süleyman Okudan “Manavgat halkı teveccüh gösterir, Allah’ta nasip ederse Manavgat Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğumuz zaman yapacağımız ilk iş Doğalgaz ile Manavgat’ı buluşturmak olacak. Kimseyi suçlamıyorum. Şundan oldu, bundan oldu demiyorum… Doğal gaz bir proje değildir. Bir ihtiyaçtır. Serik’te var. Alanya çalışmalara başladı. Komşumuz Seydişehir de var. Manavgat’ta olmaması bir ayıptır. Manavgat Belediye Başkanı Seçildiğimiz zaman yapacağımız ilk iş bu ayıba bir son vermek olacaktır” şeklinde konuştu


BANA DESTEK VERİN MANAVGAT’I İL YAPALIM


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine Manavgat’ı istiyorum dediğini ve bu söze cevaben Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Süleyman Okudan’ın “Efendim size Manavgat’ı getireceğiz fakat gerçekleştireceğimiz uluslar arası büyük projeler için desteğinizi talep ediyoruz dedim ve gerçekleştireceğimiz bütün büyük projelerde destek sözü aldım. Ayrıca Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hakan Tütüncü Başkanımız Hocam benim adıma her tür sözü verebilirsiniz. Manavgat’ın her konuda yanındayız dedi. Ben ortak akla inan bir insanım el ele verelim Manavgat’ı hak ettiği yere taşıyalım” dedi. Seçimi kazanması durumunda İktidar’ın bütün olanaklarını Manavgat için kullanma sözü aldığının altını çizen Manavgat Belediye Başkan Adayı Porf. Dr. Süleyman Okudan “Bana destek verin Manavgat’ın il olma hayalini gerçekleştirelim. Bakınız TÜİK yakın zamanda bir rapor açıkladı. Bu raporda Manavgat il olma potansiyeli olan ilçeler içinde yer alıyor. Bu ne demek biliyor musunuz? Manavgat il olma potansiyeline sahip olduğu halde, kısır çekişmeler ve hatalı uygulamalarla bu potansiyelinin gerçekleştirilemediği demek” diye konuştu.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.