DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 26°C
Çar 25°C

Başkan Adayı Kara: Sözüm Söz !


Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat Belediye Başkan Adayı “Halkın Doktoru” Niyazi Nefi Kara, dernek ve esnaflarla bir araya gelerek kent yönetimiyle yapacağı hizmetleri anlatmaya devam ediyor.

ARA REKLAM ALANI

Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, son olarak Manavgat Kapalı Çarşı ve Balıkhane esnafı ile bir araya gelirken
Manavgat Hataylılar Derneği ve Alevi Kültür Dernekleri Manavgat Şubesi’ni de ziyaret etti. Kent yönetimiyle alakalı fikir alışverişinde bulunan Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, hayata geçireceği projelerle ilgili bilgi verdi, esnaf ve derneklerin isteklerini dinleyerek not aldı. Tüm esnaf ve dernek üyeleriyle bire bir ilgilenen Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, 1 Nisan’dan itibaren Manavgat Belediyesi’ni halkın yöneteceğini vurguladı.

‘Sizlerle birlikte el ele vereceğiz ve her zorluğun üstesinden birlikte geleceğiz’

Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, “Kent yönetimiyle alakalı yapacağımız hizmet ve projelerde her zaman önceliğimiz Manavgat halkının faydasına olacak olan çalışmalar olacak. Sizlerin istek ve ihtiyaçlarına öncelik vereceğiz. Yaşadığınız ekonomik ve sosyal sıkıntıları çok iyi biliyoruz. Halkımızın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte olan birçok projemiz var. Sizlerle birlikte el ele vereceğiz ve her zorluğun üstesinden birlikte geleceğiz. Bir kardeşiniz ve bir evladınız olarak sizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayacağım. Sözüm söz. Bu kentin her bir vatandaşı doğal bir belediye başkanı ve meclis üyesi olacak. Her zaman birlikte olacağız” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.