DOLAR 32,4316
EURO 34,8125
ALTIN 2.441,95
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 29°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 28°C
Cum 24°C

BAŞKAN A.ADAYI ZİYAETTİN: MUHTARLARIM ,GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN!

A+
A-

ARA REKLAM ALANI

DR.HÜSEYİN ZİYAETTİN’DEN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

İyi Parti Manavgat Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Hüseyin Ziyaettin 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Muhtarların canla başla gece gündüz çalıştığını kaydeden İyi Parti Manavgat Belediye Başkan A. Adayı Ziyaettin, Manavgat Belediye Başkanı seçilmesi durumunda muhtarların çok daha özel bir konumda olacaklarını belirtti. Tüm muhtarların ‘Muhtarlar Günü’nü kutladı.

İyi Parti Manavgat Belediye Başkan A. Adayı Dr. Hüseyin Ziyaettin’in 19 Ekim Muhtarlar Günü açıklamasında şu ifadeleri kullandı.

‘MUHTARLIK DEVLETLE VATANDAŞ ARASINDA BİR KÖPRÜDÜR’

Dr. Hüseyin Ziyaettin, “Öncelikle tüm muhtarlarımızın gününü tebrik ediyorum.  Muhtarlık 2015 yılında Muhtarlar Günü olarak kutlanmaya başladı. Ama 200 yıla yakın süredir muhtarlık günümüzde bir müesses nizam olarak vardır. Ben muhtarlığı bir anne, bir ailenin kadını gibi görüyorum.  Ailesiyle birlikte , mahalledeki her vatandaşın derdine koşan, komşularının sorunlarında yanlarında olan ve devletle vatandaş arasında, belediye arasında köprü oluşturan bir kurumdur.”

”MUHTARLARIMIZ GÖNÜLLÜLER ORDUMUZUN DOĞAL ÜYESİDİR’

Dr. Hüseyin Ziyaettin, “Benim belediye başkanlığımda tüm mahalleler de özellikle gönüller ordusu kuracağımı belirtmiştim. Muhtarlarımız bu meclislerin, bu gönüller ordusunun doğal bir üyesi olacaklar. Onlara çok iş düşüyor. Bugün özellikle pandemi ve göçlerden sonra mahallelerimizin nüfusu Türkiye’deki ilçelerden daha fazla olmaya başladı. Bu muhtarlarımıza bir yüktür.  Onlar gece gündüz bu görevi canla başla ailelerinden, zamanlarından, evlatlarından fedakarlık yaparak yürütüyorlar.  Biz bunun farkındayız. Muhtarlarımıza bu konuda çok teşekkür ediyoruz.”

‘MUHTARLARDAN OLUŞAN BİR ÜST KURUL KURACAĞIZ’

Dr. Hüseyin Ziyaettin, “Ben Belediye Başkanı olduğum da ; Kent Konseyi’mizde tüm muhtarlarımıza mutlaka görev vereceğiz. Komisyonlar kuracağız ve onları aktif çalıştıracağız.Belediye meclisinde muhtarlardan oluşan bir üst kurul oluşturacağız. Bu üst kurul tüm mahallelerdeki sorunları meclise taşıyacak. Belediyemiz de çözüme ulaştıracak. “

‘MUHTARLARIMIZ ÇOK,ÇOK ÖNEMLİDİR’

Dr. Hüseyin Ziyaettin, “Daha önce muhtarlar sadece bir evrak veren bir kurum olduğu ve öneminin olmadığı algısı oluşturuldu Oysa muhtarlar bir defa mahallenin bekçileridir. Güvenlik nöbetçileridir. Mahalle sakininin açlığını, ne hissettiğini, sosyal problemlerini, ekonomik sorunlarını bilen hatta psikolojik problemlerine hakim kişilerdir. Dolayısıyla muhtarlar çok çok önemlidir. Özellikle benim belediye başkanımda muhtarlar benim için ve Manavgat için çok özel bir yerde olacaklardır.“

‘MUHTARLARIMIZA GÖREVLERİNDE KOLAYLIKLAR DİLİYORUM’

Dr. Hüseyin Ziyaettin, “Tüm muhtarlarımıza onların ailelerine de, çocuklarına da mahalle sakinlerinin, yardımcı olmalarını istiyorum. Yardımcı olanlara teşekkür ediyorum.  Muhtarlarımızın gününü bir kez daha kutluyor, görevlerinde kolaylıklar ve sağlıklı, mutlu bir yaşam diliyorum.”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.