DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 25°C

BARIŞIN KENTİ MURATPAŞA

ANTALYADAILYNEWS

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Muratpaşa Belediyesi’nin Ziya Gökalp Kent Parkı’nda verdiği konserde konuştu. Başkan Uysal “Hayatın her aşamasında barışla, barış enerjisiyle olaylara yaklaşmak çok değerli, çok önemli. Muratpaşa’mızda başarmaya çalıştığımız en önemli şey bu” diye konuştu.

ARA REKLAM ALANI

Muratpaşa Belediyesi’nin kreşleri, destek eğitim kurs merkezleri ve gençlik merkezi, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde, Ziya Gökalp Kent Parkı’nda unutulmaz bir konsere verdi.Şef Furkan Üstündağ yönetimindeki Gençlik Orkestrası’na solist olarak Luba Öz ve Toygarhan Atuner eşlik etti.

 Konserde Türkçeye ‘Kim ne derse desin’ adıyla aranje edilen Sway, Bu ne biçim hayat’ olarak bilinen Those were the days ve ‘Bambaşka biri’ gibi şarkılar seslendirildi.

Başkan Uysal, konsere eşi Ümran Uysal’la birlikte katıldı.CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek de dinleyiciler arasında yer aldı.

Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, barışın sadece insanlar ve toplumlar arasında sınırlı olmadığını söyledi. “En başta insanların kendi içinde barışmaları lazım” diyen Başkan Uysal, kendisiyle barışmayan bir insanının toplumsal olaylarda barışa katkısının da çok kalıcı olmadığını belirtti.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.