DOLAR 32,5709
EURO 34,9658
ALTIN 2.445,80
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 26°C

ASIM HOCA HALA NEDEN ADAY?

Asım Bozkurt, 28. dönem milletvekili aday adaylığını halkın sevgi seli arasında açıkladı. Yoğun kalabalığa seslenen Bozkurt; “Halka rağmen politika yapılmaz. Halkın öne çıkardığı adayları bu parti vitrine koymak zorundadır” dedi.

MİTİNG GİBİ A. ADAYLIK AÇIKLAMASI

Asım Bozkurt’un CHP ilçe binası önünde gerçekleşen aday adaylık açıklamasına CHP ilçe başkanı Oykun Başar ile yönetim kurulu üyeleri, CHP Antalya milletvekili aday adayları Nezih Özgenç, Aliye Coşar, Meral Mengi, ve CHP’li üyelerin yanı sıra yüzlerce vatandaş katıldı.

ARA REKLAM ALANI
Asım Bozkurt A. Adaylık Açıklaması

MEYDANLAR NEDEN ADAY OLDUĞUMUN KANITI

CHP Antalya milletvekili aday adayı Asım Bozkurt,  hala neden aday diye soranlara meydanı dolduran kalabalığı gösterdi.  “Asım hoca hala neden aday? Hala neden aday olduğunu anladınız mı şimdi? Bu meydanlar kanıtı. Her kravatı takan, cebine beş on kuruş koyan, aday olma özürlüğü var ama asıl önemli olan halkta karşılığının olup olmadığı”

HALKIN YANINDA OLDUN MU?

Yarım asırlık kurt siyasetçi milletvekili aday adaylığını açıklayanlara böyle yüklendi. “ İnsanların kötü gününde, iyi günlerinde yanında oldun mu? İnsanların cenazesinde, düğünlerinde yanı başlarında oldun mu?

Asım Bozkurt – CHP Antalya Milletvekili A. Adayı

GEÇMİŞİMDE ŞAİBE YOK

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Manavgat’taki bayrak ismi politikacının geçmişinde şaibe olmamalı dedi. “Bir politikacının geçmişinden soru işareti olmaması gerekir. Sekiz yıl kabzımallık yaptım. Bir tek çiftçi Asım Hoca benim paramı vermedi. Geç verdi. Erteledi. Ya da benim malımı çarçur etti. Tüccara pazarladı derse ben bu kürsüden iner, adaylıktan çekilirim” dedi.

HALKA RAĞMEN POLİTİKA YAPILMAZ

İddialı cümleler kurdu. Mesajları sert, ama bir o kadar da netti. Bölgesel ön seçim istedi. Siyaset de ahbap çavuş ilişkisine yer yok dedi. “Halka rağmen politika yapılmaz. Halkın dillendirdiği, öne çıkardığı adayların bu parti öne çıkarmak vitrine koymak zorunda. Oy alacaksa bir oy fazla alacaksa duygusallığa, ahbap çavuş ilişkisine, arkadaş ilişkisine yer yok”

VURDUĞUM YERDEN SES GETİRİRİM

Tecrübeli siyasetçi Asım Bozkurt nasıl bir milletvekili olacağına dair de konuştu;  “Ben sıradan bir milletvekilliği yapmam. Vurduğum yerden ses getiririm. Sonuç alamazsam hiçbir bakanı yatağında rahat yatırmam. Bunu bilin”

15 MAYIS’TA TÜRKİYE’YE YENİ BİR GÜNEŞ DOĞACAK

Tarımdan turizme projelerini anlatan Bozkurt, 15 Mayıs’ta Türkiye’ye yeni bir güneş doğacak dedi. “İktidar olursak ki yüzde yüz olacağımızdan eminim. 15 Mayıs sabahı Türkiye’de yeni bir güneş doğacak. Ülkemin dağlarına bahar gelecek. Hak gelecek, hukuk gelecek, adalet gelecek ülkeye. Demokrasi gelecek ülkeye. İnsanca hakça bir düzen gelecek bu ülkeye” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.