DOLAR 32,4446
EURO 34,8443
ALTIN 2.420,12
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Az Bulutlu
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 24°C
Cts 22°C
Paz 24°C

Art Life Yapı, Yeni Projesinin Temelini Kumköy” de attı!

A+
A-

ARA REKLAM ALANI

FREE LIFE RESIDENCE’NİN TEMELİ ATILDI!

Son 3 yılda, yerli ve yabancı 85 aileyi ev sahibi yapan Art Life Yapı, Antalya’ya yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Ankara merkezli firma, Manavgat-Kumköy’de Free Life Residence projesinin temelini görkemli bir törenle attı.

‘TATİL SİTESİ İNŞA EDECEĞİZ’

Art Life Yapı, Kumköy’deki yeni projesinde de sosyal donatıları yüksek yaşam alanları sunuyor. Emirhan Spor Kompleksi’nin karşısında, 5 yıldızlı otellere komşu olan Free Life Residence’da 8 dükkan ve 32 daire bulunuyor. Evrenseki ve Side’de tatil ve konut konseptli projeleri tamamladıklarını kaydeden Art Life Yapı’nı şirket ortağı Erhan Demir, “Kendi oturacağımız daireymiş gibi daire yapmaya çalışıyoruz. İnsanların neye ihtiyaç duyacaklarını düşünerek onlara konforu yaşatacağını düşündüğümüz bütün unsurları projelerimize koymaya çalışıyoruz. Kumköy’de ki bu yeni projemizde de yüzme havuzu, spor salonu, çocuk oyun alanları, spor ve oturma alanları bulunan bir tatil sitesi inşa edeceğiz. ” dedi.

‘YARISI ŞİMDİDEN SATILDI’

Satış ayağını Side Nova Emlak’ın üstlendiği Free Life Residence’a ilgi büyük. Dairelerin yarısı şimdiden satılmış durumda. Side Nova Emlak şirket ortağı Xenia Çaylı, “Dairelerimizin fiyatları 135 Bin Euro’dan başlıyor. Yüzde 30 ön ödemeyle satış yapıyoruz. Free Life Residence projemize yerli ve yabancılardan ilgi çok fazla. Dairelerimizin yarısı satılmış durumda. 15 dairemiz kaldı” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.