DOLAR 32,3804
EURO 34,6971
ALTIN 2.401,91
BIST 10.052,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Az Bulutlu
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 27°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Antalya’nın En Doğal Milletvekili A. Adayı

Kaydını bizzat kendisinin yaptığı 2500 üyesiyle aday adaylığını açıklayan Havva Taşbaş’ın samimi ve doğal tavrı 14 Mayıs seçimleri öncesi Antalya İYİ Parti’de umutları yeşertmeye devam ediyor. Antalya – Muratpaşa ilçe teşkilatını ziyaret eden Taşbaş hem partililerin sorularını yanıtladı hem de projelerini anlattı.

Erdal Özçivi; Havva Taşbaş’ı mecliste görmek istiyoruz

Bizzat kaydını kendisinin yaptığı 2500 üyesiyle aday adaylığını açıklayan Havva Taşbaş’ın samimi ve doğal tavrı 14 Mayıs seçimleri öncesi İYİ Parti’de umutları yeşertmeye devam ediyor. İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi : “Böyle donanımlı liyakat sahibi girişimci bayanlarımızı mecliste görmek istiyoruz” dedi.

ARA REKLAM ALANI

Havva Taşbaş; Hazır yemek yok arkadaşlar, her vekil adayı oyunu kendisi getirsin !

İyi Parti’nin Türkiye’nin umudu olduğunu kaydeden Havva Taşbaş, Genel Başkanları Meral Akşener’in yorulmadan çalıştığını söyledi. Taşbaş, İYİ Parti’de milletvekilliği hedefleyenlerin oylarını kendileri getirmelerini istedi. “Hazır yemek yok arkadaşlar,  her vekil adayı oyunu kendisi getirsin. Oyu varsa gelsin, bizim öyle lükse falan ihtiyacımız yok. İyi Parti Türkiye’nin umudu. Benim Genel Başkanım sırılsıklam ter içinde çalışıyor arkadaşlar”

Havva Taşbaş – İYİ Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı

“Havva Hanım, eğer bir ön seçim yapılırsa kesinlikle favori adaylarımdan birisi”

Muratpaşa İlçe teşkilatında partililerle bir araya gelen Havva Taşbaş başta tarım sektörü olmak üzere projelerini anlattı. Dünyayı bekleyen en büyük tehlikenin susuzluk olduğunu kaydeden İyi Parti Milletvekili a. adayı, yeraltı sularının hızla tükendiğini belirtti. Havva Taşbaş’ın samimi, sıcak ve heyecanlı ifadeleri partililer tarafından memnuniyetle karşılandı.

İçimizden birisi çok doğal, Hem İyi Parti’ye, hem ülkemize, hem Antalya’mıza çok değer katar diye düşünüyorum kendi fikrim böyle.

Kendisini çok güzel ifade edebilen ilçeye faydası, çok faydası olabilen, özellikle Antalya’ya çok katkısı olan vekil adayımız. Ben yolunun açık olmasını diliyorum, kendisine başarılar diliyorum.

Bence doğal eh inşallah olur. Vekil olarak Ankara’da kendisini görürüz Başarılı bence.

 Çok doğal ve inanın mecliste görmek istediğimiz profillerin en başında gelen tiplerden. çünkü insanlar artık kavgada, gürültüden, küfürden, hakaretten yoruldular. Doğal insan istiyoruz. İçimizden birilerini istiyoruz. Havva Taşbaş vekilimiz inşallah Antalya’mızı ve Türkiye’yi en iyi şekilde doğal olarak temsil edecek bir vekilimiz olacak.

Köyümüz Manavgat’ın  Hatıplar Köyü. Kardeşlerim var orada.  Ben onları döndürüp İyi Parti’ye üye yapamadım.  Bir gün gitmiş,  kardeşimi, gelinimi, oğlumu, eniştemi, hepsini üye yapmış. Şok oldum. Ertesi gün gene Hatıplar’a gidiyorum dedi. Ben de bindim arabaya gittim yanına. Girdiği yerden üye yapmadan çıkmadı. Çok çalışkan, dürüst, tuttuğunu koparan bir kadın.

Ben partinin kuruluşunda beşinci altıncı kayıtlı üyesiyim delegesiyim. Gözlemlediğime göre Havva Hanım iyi ve başarılı. İnşallah olacaktır.

 

Samimiyetinden dolayı ve insan ilişkilerine bu kadar hakim olmasından dolayı çok beğendim. Ankara’ya göndermek istediğiniz adayların hepsinin kadın olmasını istiyorum.  Havva Hanım, eğer bir ön seçim yapılırsa kesinlikle favori adaylarımdan birisi.

Erdal Özçivi: Hedefimiz her bir sandığımıza sahip olmak

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine Muratpaşa teşkilatı olarak hazır olduklarını kaydeden İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi 55 mahallede kurulacak her bir sandığa sahip çıkacaklarını kaydetti. Özçivi, Havva Taşbaş’ı mecliste görmek istediklerini söyledi.

Antalya’da 28. Dönem Aday Adaylık başvurularına gösterilen yoğun ilgi nedeniyle başvuru tarihini 24 Mart’a kadar uzatan İYİ Parti’de ön seçim yapılması bekleniyor.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.