DOLAR 32,3612
EURO 34,7842
ALTIN 2.400,49
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 29°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 26°C
Pts 25°C

ANTALYA TURİZM SEZONUNA HAZIR

Türk turizminin başkenti Antalya ,2021 turizm sezonuna bir yandan hazırız mesajı verirken pandemiye rağmen yurt dışı tanıtımlarına da devam ediyor. Amaç 1 turist daha fazla getirebilmek.

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, dünyaca ünlü turizm merkezi Side’de yaptığı incelemede, gelecek ay başlaması planlanan turizm sezonu için, “Önümüzdeki aydan itibaren misafirlerimizi ağırlamayı istiyoruz. Biz her konuda hazırlıklıyız. Antalya olarak, şehir olarak biz hazırız” dedi.

ARA REKLAM ALANI

İÇERİDE DENETİM DIŞARIDA TANITIM

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) salgın başladığından bu yana ilk fiziki gerçekleşen fuar özelliği taşıyan MITT Moskova Turizm Fuarı’nda stant açarak Manavgat- Side turizm destinasyonunu tanıttı. 16-18 Mart tarihlerinde gerçekleşen ve bu yıl 27’nci defa düzenlenen MITT Moskova Turizm Fuarı’nda ziyaretçilere Manavgat- Side destinasyonu anlatıldı.

BOZTAŞ: HEDEF BİR FAZLA TURİST

MITT Moskova Turizm Fuarı sonrasında açıklama yapan MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, yaptıkları tanıtımlar ile hedeflerin kente bir fazla turist getirmek olduğunu söyledi.

RUSLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

MITT Moskova Turizm Fuarı’nda Rusların Side- Manavgat destinasyonuna yönelik tanıtım standına yoğun ilgi göstermesinden mutlu olduklarını kaydeden Başkan Boztaş, “Fuarda Manavgat- Side turizm destinasyonun tanıtımını gerçekleştirdik. Fuar çok güzeldi. Fuarda standımıza ve bölgemize yoğun bir ilgi vardı. Dolayısıyla arkadaşlarımız acentecilerle görüşmeler yaptılar. Ben 2021 yılında Moskova’dan ciddi bir turist akınına uğrayacağız diye düşünüyorum” dedi.

Ahmet Boztaş – Matso Başkanı

‘UITT KİEV 2021 TURİZM FUARINA FİZİKİ OLARAK KATILACAĞIZ’

MATSO olarak Manavgat- Side destinasyonunu tanıtmak amacıyla 12-14 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek Ukrayna UITT Kiev 2021 Turizm Fuarı’na fiziki olarak katılacaklarını kaydeden Başkan Boztaş, bu fuarın da güzel geçmesini beklediklerini kaydetti. Başkan Boztaş, “Mayıs ayında İngiltere, haziran ayında da Avrupa pazarlar açılarak 2021 sezonunun 2020 yılına göre daha iyi bir şekilde geçireceğimizi umut ediyorum. Bunda ülkemizde güvenli turizm sertifikası uygulaması ve turizmde çalışan personellerimizin aşılanmış olması önemli bir etken olacak diye düşünüyorum” diye konuştu.

Ersin Yazıcı – Antalya Valisi

GÜVENLİ TURİZM SERTİFİKASI

Antalya’nın 2021 turizm sezonuna dair umutlarını canlı tutan en güçlü referansı ise Güvenli Turizm Sertifikası uygulamasında dünyadaki en önemli destinasyonlarından birisi olması.

Antalya Valisi Ersin Yazıcı; “Geçen yıl ağustos ve eylül arasında güvenli turizm sertifikasına sahip otellerimiz az da olsa iyi bir dönem geçirdi. Geçirdiğimiz o olumlu üç ay bu sene için bize iyi bir referans. Buradan ülkelerine dönen turistlerin koronavirüse yakalanma oranları düşük oldu. Geçen yılki bu kısa sürede başarılı bir sınav vererek, bu yılki sınava da hazır olduğumuzu söyleyebilirim. Tabii ki koronavirüsün dünyadaki ve Avrupa’daki seyri sezonu etkileyecek. Biz Antalya olarak dikkatli bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Esnaflarımız, iş yerlerimiz ve bütün Antalyalı hemşehrilerim bir turizm kenti olmanın verdiği hassasiyetle bu şehirde yaşamaya devam ediyor. Başta turizm sezonu olmak üzere önümüzdeki aydan itibaren misafirlerimizi ağırlamayı istiyoruz. Biz her konuda hazırlıklıyız.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.