DOLAR 32,4488
EURO 34,7445
ALTIN 2.436,93
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 25°C

ANTALYA RENGARENK

ANTALYADAILYNEWS

Antalya caddeleri rengarenk

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin değişik bölgelerine baharın müjdecisi olan rengârenk çiçekler dikiyor. İlkbahar ve yaz mevsiminde dikimi planlanan 2 milyon çiçeğin yaklaşık 100 bini toprakla buluştu. 

ARA REKLAM ALANI

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, peyzaj düzenlemeleri ile kenti güzelleştiriyor. Daha yeşil ve renkli bir Antalya için kentin cadde, sokak, orta refüj ve parklarını çiçek bahçesine dönüştürüyor. Antalya merkezinde birçok noktada çiçek dikimi sürerken, parklarda ekim öncesi toprak bakımı ve dikime hazırlık çalışması yapılıyor.

100 bin çiçek toprakla buluştu

Akdeniz Kent Parkı, İsmet İnönü Parkı, AKM Cam Piramit Parkı, Yavuz Özcan Parkı, Karaalioğlu Parkı, Mezbaha Kavşağı, Barınaklar Kavşağı, Cezaevi Kavşağı, 14’üncü Cadde, ve Falez Kavşağı, kadife çiçeği, zinya, horoz ibiği gibi rengarenk bitkilerle süsledi. Yaklaşık 100 bin çiçeği toprakla buluşturan ekipler ilkbahar ve yaz mevsiminde yaklaşık 2 milyon çiçek dikmeyi hedefliyor.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.