DOLAR 32,5585
EURO 34,9459
ALTIN 2.442,21
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Antalya Raporu 15.04.2020

Antalya’da son 24 saatte öne çıkan gelişmelerden derlediğimiz videolu Antalya Raporu;

A+
A-

Ahmet Boztaş; ‘3 Ay Kira Almıyoruz’

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu üyeleri, koronavirüs salgını nedeniyle 1 Nisan- 1 Temmuz tarihleri arasında  özel mülkleri için kira almama kararı aldı.Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen yönetim kurulu haftalık olağan toplantısını ardından alınan kararı Başkan Boztaş duyurdu.Matso Başkanı ayrıca turizm sezonu içerisine çekini senedini vermiş sözleşmesini yapmış  üyeleri ve kiracıları için de 3 aylık kira bedellerinin alınmayacağını açıkladı.“Salgın nedeniyle ciddi bir krizin içinden geçmekteyiz” diyen başkan Boztaş , Matso yönetim kurulu üyeleri olarak aldıkları kararın  toplumun tüm kesimlerinde  uygulanması çağrısında bulundu.

ARA REKLAM ALANI
Ahmet Boztaş-Matso Başkanı

Konyaaltı Sahili’nde kapsamlı bakım

Antalya Büyükşehir Belediyesi Konyaaltı Sahili’ni bakıma aldı. Koronavirüs önlemleri kapsamında sahillerin ziyaretçi girişine kapatılmasıyla harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahili’nde kent mobilyalarından, yürüyüş yollarına, spor aletlerinden soyunma odalarına kadar kapsamlı bir bakım-onarım gerçekleştiriyor.

Konyaaltı Sahili’nde Bakım

Büyükşehir ihtiyaç sahiplerinin yanında

Antalya Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçelerde ihtiyaç sahiplerine gıda ve yardımda bulunmaya devam ediyor.Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı merkez ve ilçelerde ihtiyaç sahiplerine şefkat elini uzatmaya devam ediyor. Cam Piramit Bağış Kabul Merkezi’nde özenle hazırlanan ayni (gıda) yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından ve 444 94 20 numaralı telefon üzerinden talepte bulunan vatandaşlara incelemesi yapıldıktan sonra bekletmeden yardım yapılıyor.

Antalya Büyükşehir Gıda Yardımı

Kaymakam Yiğit pazar yerlerini denetledi

Manavgat Kaymakamı Dr.Mustafa Yiğit Manavgat’ın pazar yerlerini Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül,Jandarma Komutanı İlker Özcan ve Zabıta Müdürü Turgay Şalgam ile birlikte denetledi. Covid 19 tedbirlerine önemli ölçüde uyulduğu görülen denetlemelerde pazarcılara ve vatandaşlarımıza uyarılar yapıldı.

Manavgat’ta Pazar Yerleri Denetlendi

Büyükşehir Belediyesi maskede seri üretime geçti

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yeni aldığı makine ile ATASEM kurs merkezlerindeki maske üretim kapasitesini artırdı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında hummalı bir çalışma yürütüyor. Büyükşehir Belediyesi, ATASEM kurs merkezlerinde başladığı steril maske üretim kapasitesini yeni aldığı makine ile artırdı. Uncalı ATASEM Moda Evi’ne kurulan yeni maske üretim makinesi seri bir şekilde üretim yapabilecek.

Antalya’da Maskede Seri Üretim
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.