DOLAR 32,5148
EURO 34,9317
ALTIN 2.434,85
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Antalya Raporu 14 04 2020

Antalya’da son 24 saatte öne çıkan gelişmelerden derlediğimiz videolu Antalya Raporu;

Kepez kapı kapı yıkanabilir maske dağıtıyor

Kepez Belediyesi, ilçe sakinlerine yıkanıp tekrar kullanılabilme özelliği olan ve pamuklu kumaştan üretilen maskelerin dağıtımını aralıksız sürdürüyor. Maskeler, vatandaşlara kapılarında teslim ediliyor.  Zafer Mahallesi’nde 3 bin 133 konut ve işyerinde 9 bin 399 adet yıkanabilir maske dağıtımı yapıldı.

ARA REKLAM ALANI
Kepez kapı kapı yıkanabilir maske dağıtıyor

Akseki’de kara saplanan  vatandaşlar kurtarıldı

Antalya’da sahil kesimlerinde bahar yaşanırken, Büyükşehir Belediyesi’nin yüksek kesimlerdeki yaylalarda karla mücadelesi sürüyor. Akseki’nin Alacabel mevkii yayla yolunda motosikletleri ile kara saplanan 4 vatandaşın yardımına Büyükşehir koştu.Alacabel mevkiinde iş makineleri ile yolu açan Büyükşehir ekipleri, motorları ile kara saplanan vatandaşları kısa sürede kurtararak güvenli bölgeye taşıdı

Akseki’de kara saplanan  vatandaşlar kurtarıldı

Antalya çiçek açtı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, güz dikimlerini gerçekleştirdiği bitkiler bahar aylarını muhteşem renk cümbüşüne çevirdi. Koronavirüs kapsamında sokakların boş olduğu bu günlerde Antalyalılar, parklar, kavşaklar ve orta refüjleri süsleyen binlerce çiçeği şimdilik evlerinden izliyor.

Antalya çiçek açtı

CHP’den Kepez’e yardım eli

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar öncülüğünde, CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan ve Kaş delegesi Durmuş Bitim’in organizasyonuyla gıda yardımı kampanyası başlatıldı. CHP İl Başkanı Nusret Bayar, Koronavürüsle mücadele kapsamında Kepezli vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere Kaş’tan Kepez’e ulaşan sebzeler Kepez İlçe başkanlığımızın koordinasyonunda kuru gıdalarla birlikte paketlenerek vatandaşlarımıza dağıtılacak dedi.

CHP’den Kepez’e yardım eli

Komşu Dayanışma Sistemi 

Koronalı günlerde Antalya’da tüm  belediyeler vatandaşlarının ihtiyaçlarına cevap verebilmek için adeta bir birleriyle yarışıyor. Bu zor günlerde Muratpaşa Belediyesi  dayanışmayı kolaylaştırmak  ,sağ elin verdiğinden sol elin haberinin olmaması için yardımlaşmayı dijital ortama taşıdı. Komşu Dayanışma Sistemi komsumeclisi.com  hizmete başladı.

Komşu Dayanışma Sistemi

Döşemealtı’nda sokak hayvanları unutulmadı

Döşemealtı Belediyesi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını ihmal etmiyor. İlçenin dört bir yanına mama ve su alanları kuran ekipler düzenli olarak mama ve su kaplarını doldurarak hayvanların aç kalmamaları için çalışıyor. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Beslenme noktalarının sayısını her geçen gün arttırarak periyodik kontrolleri su ve mama takviyelerini aralıksız yaptıklarını söyledi.

Döşemealtı’nda sokak hayvanları unutulmadı
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.