DOLAR 32,4954
EURO 34,9187
ALTIN 2.437,70
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C

ANTALYA PİZZAYI SEVİYOR

ANTALYADAILYNEWS

Türkiye pazarına 1996 yılında giriş yapan Domino’s sık sık düzenlediği promosyon ve kampanyalarla turizmin başkentinde en fazla tercih edilen pizza markası.

ARA REKLAM ALANI

ANTALYA MERKEZDE 11 ŞUBE

2006 yılında ilk şubesi olan Dedeman’da açan Domino’s bu gün Antalya merkezde 11 şubeyle hizmet veriyor. Domino’s’u Antalya’ ya sevdiren iki isim, Samet Kul, Hakan Kaya. Tüm operasyonu Aspendos şubesinden yönetiyor.

GÜNDE 2200 PİZZA

Günde minimum 2200 pizza siparişi alan Domino’s  bugün Antalya’da 160 kişilik istihdam yaratıyor. Domino’s 60 km’lik hızla 6 dakikada Antalya merkezde servis yapılmayan tek bir nokta bırakmıyor.

KAMPANYALARLA DAHA FAZLA KİŞİYE ULAŞIYOR

” Türkiye Pizza Günleri” kapsamında 1 hafta da Antalya’yı adeta pizzaya doyuran Domino’s kampanya dönemlerinde karlılıktan ziyade, daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyor. Bu süreç ise daha çok vatandaşın cebine yarıyor. Antalya da Domino’s ‘un her kampanya döneminde yaklaşık %15 talep artışı yaşanıyor.

SİPARİŞLERİN %60’I İNTERNETTEN

Domino’s‘un pizza siparişlerinde dijital kanalının rolü kuşkusuz yadsınamaz. Antalya’da Domino’s’un pizza satışları %60 oranında mağazaları dışından, internetten ve mobil uygulamadan gerçekleştiriliyor.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.