DOLAR 32,3953
EURO 34,7840
ALTIN 2.403,57
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
28°C
Parçalı Bulutlu
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 26°C

ANTALYA İYİ PARTİ’DE TEMAYÜL YOKLAMASINDA GERİ SAYIM…

28. Dönem Milletvekilliği seçimi için 76 aday adayının başvuru yaptığı Antalya, İyi Parti’de temayül yoklaması için geri sayım sürüyor. İyi Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, 2 Nisan pazar günü ilçeler dahil 9 farklı noktada temayül yoklamasına hazırlandıklarını söyledi. İyi Parti Antalya milletvekili aday adayı Havva Taşbaş ise, İyi Parti’nin Türkiye’nin en demokratik partisi olduğunu kaydetti.

Karacan; 34 bin üyemiz var

Kanal V ekranlarında yayınlanan Yüksek Tansiyon programına katılan İyi Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, temayül yoklamasına dair açıklamalarda bulundu.

ARA REKLAM ALANI

Vahdet Afşin Karacan;  “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in isteği doğrultusunda delege bazlı değil üye bazlı bir temayül yoklaması olacak. 34 bin üyemiz var. Üyelerimizin hepsine biz hazırlıklarımızı yaptık. Aday adaylarımız kendilerini tanıtıyorlar. Biz onların sağlıklı bir seçim süreci geçirebilmesi için kendilerini tanıtma fırsatından tutunda sağlıklı bir seçim ortamı oluşturabilmek için 2 Nisan Pazar günü sabah saat 9:00’da başlatacağız seçimimizi. Akşam 17:00’de aynı (Yüksek Seçim Kurulu) YSK gibi açık sınırlar oluşturulmuş, sandık başkanı, sandık görevlileri, genel merkez yetkilileri olacak.” ifadelerini kullandı.

Vahdet Afşin Karacan – İyi Parti Antalya İl Başkanı

Herkesin huzurunda sayacağız

Vahdet Afşin Karacan;  “Bütün üyelerimizin rahatlıkla oy kullanabileceği Antalya’da ilçeler dahil dokuz bölge belirledik. Nasıl resmi seçimde oyunuzu kullanıyorsanız , pusulanız, zarfınız, imza karşılığı oy kullanma bunların hepsi standart arkadaşlarımız hazırladılar. İsimleri yazacağız. Yanına kutucukları koyacağız. Kim kimi istiyorsa işaretlesin, güzelce atsın. Seçim bittiği anda da herkesin huzurunda sayacağız. Bunları da tutanağa bağlayıp genel merkezimize göndereceğiz. Yani çok açık bir seçim olacak” dedi.

Havva Taşbaş – İyi Parti Antalya Milletvekili A. Adayı

Havva Taşbaş; Türkiye’nin en demokratik partisiyiz

İyi Parti’nin kurulduğu günden bu yana parti içi demokraside, Türkiye’ye örnek olduğunu kaydeden Antalya Milletvekili aday adayı Havva Taşbaş, 2 Nisan’da yapılacak temayül yoklamasında üyelerin huzuruna çıkacak tüm aday adaylara başarılar diledi.

Havva Taşbaş;  “Sayın Genel Başkanımızın Meral Akşener’in bir hayali vardı. Türkiye’deki bu kutuplaşmayı, insanların birbirinin karşısına dikilip manevi değerlerimiz üzerinden kavga etmesini bitirecek bir hayali vardı. Biz hepimiz o büyük hayali gerçekleştirmek için yola çıktık. Kendi aramızda ki bu tatlı rekabeti 2 Nisan da üyelerimiz takdir edecek. Böylesine sıkışmış bir seçim takvimde dahi sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in temayül yoklaması istemesi, İyi Parti’nin Türkiye’nin en demokratik partisi olduğunun kanıtıdır” ifadelerini kullandı.

Antalya İyi Parti’de temayül yoklamasına katılacak aday adayları

ABDULHAMİT KUK
AHMET ELHAKAN
AHMET ÇETİNDAĞ
ALİ YILMAZ
ALİ OKÇU
ALİ SARITEPE
ALİ ADNAN KAYA
ALPER DEMİR
ARİF KOCABIYIK
AYKUT KAYA
AYŞEN KURT
BAHATTİN AKBAY
BANU ÖZEL TUTĞAÇ
BARAN SARUHAN
BAŞAK KARATAŞ
BATUHAN AKAY
BİNNAZ ACUN
BÜLENT GÜVEN
CAFER ÜNAL
CEMALETTİN TAŞKIRAN
DURMUŞ KAPLAN 
DURMUŞ ALİ ARSLAN
EMEL ÖNER
FEHMİ ÖZBEY
FERHAN BAŞARAN
FERİDUN BAHŞİ
FEYZİ TURAN
FUNDA ARAS
GÖRKEM ERTÜRK
GÜLNUR SALTOĞLU
GÜLTEN ŞİMŞEK
HASAN KUBİLAY YAYLA
HATİCE AVCI
HAVVA TAŞBAŞ
HURİYE DAVULOĞLU
HÜLYA ÖKTEM
HÜSEYİN DEMİR
İBRAHİM ÖZTÜRK
İLHAMİ OKUDAN
KADİR ULUSOY
LEVENT ÖZDEMİR
LEYLA LİMAN ORUÇ
MARUF SAKİN
MEHMET BAŞARAN
MEHMET AKAY
MEHMET ÖZGÜR ÇETİNER
MERYEM AYDOĞAN
MESUT YILMAZ
METEHAN ÖZDEMİR
MUHAMMET ŞÜKRÜ MISIRLI
MURAT ÖZCAN AKMAN
MUSA ERTUĞAN
NESRİN ÜNAL
NEŞE TOKER
OKAN KOCAKAYA
ÖMER FARUK TURHAN
ÖZLEM KARATAŞ
RAFET YUMAK
RAMAZAN ALTINTAŞ
RAMİS KAPLAN
RENDA OKAY
SABRİ METİN
SEMA ONURDAĞ MESCİ
SEMA AKINCI ESER
SÜHAN FAİK KEMİKCİOĞLU
ŞAKİR ORUÇ
ŞÜKRİYE KARABEN
TAHİR ERDEM
TALİP YÖRÜKOĞLU
TEVFİK YAVUZ
TURGUT BUCAK
TÜRKAN AKSOY
UĞUR OĞUZ
YAVUZ BÜYÜKGEBİZ
YUSUF BATAN
YUSUF ÖZTÜRK
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.