DOLAR 32,5196
EURO 34,8916
ALTIN 2.431,57
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Açık
Antalya
28°C
Açık
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 27°C
Cum 24°C

ALMAN FUTBOLCULARDAN TÜRKİYE’YE DESTEK

Spor dünyası, “asrın felaketi” olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Türkiye’ye destek vermeye devam ediyor. Türkiye’ye yardım edenler kervanına Abacuzz Group sponsorluğunda Almanya’dan kamp için Antalya’ya gelen FC Blau-Weiss St.Wendel takımı da katıldı. Futbolcular ve teknik kadro aralarında topladıkları parayı Antalya’da resmi makamlara teslim etti.

A+
A-

TÜRKİYE’NİN YANINDA OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen depremi Almanya’da iken haber aldıklarını söyleyen  FC Blau-Weiss St.Wendel futbol takımı ana sponsoru Abacuzz Group Yönetim Kurulu Başkanı Sven Lemmerhofer programlarını iptal etmemekle kalmayıp nakti yardımda bulunarak Türkiye’nin yanında olduklarını gösterdiklerini kaydetti.

ARA REKLAM ALANI

Sven Lemmerhofer,  “Deprem olduğunu duyduğumuzda çok üzüldük. Deprem bölgesinden gelen fotoğraf ve videoları gördüğümüzde çok etkilendik. İlk etapta bizde düşündük bu organizasyonumuzu iptal etsek mi diye. Tekrar değerlendirdiğimizde bu işe ciddi finansal yatırımlarda yapıldığını gördük. Ayrıca Türkiye’nin tam desteğe ihtiyacı olduğu bir dönemde vazgeçmenin doğru olmadığına karar verdik. Çünkü  bu kampların Türkiye’de yapılması turizm endüstrisine ve ülke gelirlerine büyük katkısı var. Bu gelirleri bu ülkenin kazanmasını istedik. Deprem hepimizde büyük üzüntü yarattı. Depremde hayatını kaybedenlere baş sağlı diliyoruz. Birçok maddi manevi kayıplar oldu. Yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bütün bu süreçte Türkiye’nin yanındayız. Ama sadece sözlerimizle yanındayız demekle kalmıyoruz. Yanında olduğumuzu maddi desteklerimizle somut hale getirip gösteriyoruz.” dedi.

Sven Lemmerhofer – Abacuzz Group Yön. Kur. Bşk.

YARDIMLARIMIZI RESMİ MAKAMLARA TESLİM ETTİK.

Sven Lemmerhofer, Abacuzz Group , FC Blau-Weiss St.Wendel takımı, oyuncu ve teknik kadrosuyla birlikte topladıkları yardım paralarını Türkiye’de resmi makamlara teslim ettiklerini kaydetti

Sven Lemmerhofer,  “Biz olayı duyduğumuzda ve ilk görüntüler gelmeye başladığı andan itibaren yardımcı olabilmek için takım olarak düşünmeye başladık. Türkiye’ye gideceğimiz için de bu elim olay bizi çok daha fazla ilgilendiren bir durum haline geldi. Takımdaki oyuncularımızın tamamı elindeki imkanlar dahilinde destek olmaya çalıştılar. İlk etapta battaniye mi gönderelim, kıyafet mi gönderelim diye ayni yardımlar üzerinde düşünmüştük ama bu yardımların hem fiziksel yoğunluğu hem de bölgeye ulaştırılması noktasında bazı sorunlar yaşanabilir düşüncesiyle maddi anlamda bir yardım yapmayı tercih ettik. Hem takım kasasında, ortak kasamızda bir para biriktiği gibi tek tek futbolcularımız şahsi kasalarından yardım etmek istediler. Kendi aralarında para topladılar. Bizde Abakuz Group olarak bu işin organizasyonunu yapan şirket olarak bu yardımlara fazlasıyla katkımızı sağlayarak topluca bir rakam haline getirdik. Ve bu yardımı Türkiye’de ki resmi kanallar üzerinden ilgili yardım kuruluşlarına ulaştırdık.”  ifadelerini kullandı.

FC Blau-Weiss St.Wendel Futbol Takımı

TÜRKİYE YARDIMSEVERLİĞİ VE MİSAFİRPERVERLİĞİYLE BİLİNEN BİR ÜLKE

Türkiye’nin ve Türk insanının yardımsever ve misafirperver olduğunu kaydeden Sven Lemmerhofer, şimdi tüm Dünya’nın bu misafirperverliğe ve yardımseverliğe bir cevap verme zamanı olduğunu söyledi.

Sven Lemmerhofer,  “Bizim yıllardır Türkiye ile ilişkilerimiz var. Gözlemlerimiz doğrultusunda şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, Türkiye her zaman Dünya’nın her hangi bir yerindeki acı olaylarda yardımcı olmuştur. Destek vermiştir. Türkiye yardım severliği ve misafirperverliğiyle çok iyi bilinen bir ülke.  Şimdi tüm Dünya’nın bu misafirperverliğe ve yardımseverliğe bir cevap verme zamanı olduğunu düşünüyorum. Bu işin azı çoğu olmaz. Herkes kendi imkanları dahilinde ne kadar destek sağlayabilirse yapmalı. Ben herkesi elinden geldiği ölçüde Türkiye’ye destek olmaya davet ediyorum. Biz de destek olmaya devam edeceğiz.”

Roland Reiu – Kulüb Başkanı

TÜRKİYE’YE DESTEK ÇAĞRISI

Depremin bir doğa olayı olduğunu ve her an her yerde yaşanabileceğinin altını çizen FC Blau-Weiss St.Wendel takımı kulüp başkanı Roland Reiu tüm dünya insanlarını Türkiye’ye yardım etmeye çağırdı.

Roland Reiu,  “Ben sadece spor dünyasına seslenmek istemiyorum. Hepimiz insanız. Tüm insanlığa tüm ülkelere seslenmek istiyorum. Bu anlık bir doğa olayı. Hepimizin her an başına gelebilecek bir felaket. Dünya’nın herhangi bir yerinde de olabilirdi. O nedenle insanların çok daha hassas olmasını bu olayın sıcaklığıyla unutmadan takip etmesini madden ve manen desteklerini esirgememelerini  istiyorum. Buradan sadece spor dünyasını değil herkesi Türkiye’ye yardım etmeye çağırıyorum.” ifadelerini kullandı.

FC Blau-Weiss St.Wendel Futbol Takımı -ANTALYA 2023
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.