DOLAR 32,4812
EURO 34,8781
ALTIN 2.441,46
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 29°C
Açık
Antalya
29°C
Açık
Sal 25°C
Çar 25°C
Per 28°C
Cum 24°C

Ali Sazan ; Sizler bu ülkenin geleceğisiniz

Memleket Partisi Manavgat İlçe teşkilatı gençlerle buluştu. Yukarı Hisar mahallesindeki parti binasında düzenlenen gençlik buluşması programına çok sayıda genç katıldı.

ARA REKLAM ALANI

Memleket Partisi Gençlik Kolları tarafından düzenlenen gençlik buluşması programına gençler yoğun ilgi gösterdiler. Akşamüstü saat 16.00 da başlayan programa Memleket parti Manavgat ilçe Başkanı Ali Sazan, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Arda Doğan Yılığın ve Manavgatlı gençler katıldılar. 

Memleket Partisi gençlik buluşması programında gençlere seslenen ilçe başkanı Ali Sazan, “Değerli gençler hepiniz hoş geldiniz. Manavgat konusunda ortaya koyduğunuz duyarlı tavrınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Aslında bizler sadece gençlerle tanışmıyoruz. Ülkenin geleceği ile yarınlarda bu ülkeyi yönetecek kadrolar ile tanışıyoruz, bir araya geliyoruz. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük Atatürk’ün  “Umudum Gençliktedir” sözünde ifade ettiği gibi sizler bu ülkenin umudusunuz sizlerle gurur duyuyoruz. Sizler gibi genç dimağların enerjisini ve zamanını Manavgat’ın sorunları üzerine yoğunlaştırması büyük önder Atatürk’ün “Umudum gençliktedir”  sözünde ne kadar haklı olduğunun da açık bir kanıtıdır.

‘Memleket Partisi kendisine Atatürk’ü meşale olarak seçmiş bir siyasi oluşumdur’

“Sizler gibi Aydın, Vatansever, Atatürkçü gençlerin var olduğunu görmek ülkemizin geleceği ile ilgi yaptığımız çalışmalarımızda bizlere motivasyon kaynağı oluyor. Sizlerle tanışmaktan, sizler birlikte olmaktan, sizlerle ülkemizin ve Manavgat’ın sorunlarıyla ilgili görüş alışverişi yapacağımızdan dolayı oldukça memnun olduğumu bilmenizi isterim. Memleket Partisi kendisine Atatürk’ü meşale olarak seçmiş bir siyasi oluşumdur. Tekraren hepiniz hoş geldiniz” dedi.

Başkan Sazan: Oldukça verimli bir toplantı oldu

Başkan Ali Sazan’ın konuşmasının ardından programa katılan gençler Manavgat’a ile ilgili düşüncelerini paylaştılar. Gençlik kolları başkanı Arda Doğan Yılığın  “İlk gençlik buluşması toplantımız olmasına rağmen oldukça verimli bir toplantı oldu. Önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz toplantıların daha kalabalık ve daha verimli olacağını umuyorum. Ülkemiz ve Manavgat ile ilgili düşüncelerimizi tartışarak hem sorunlarımıza çözüm önerisi getirmeye çalışıyoruz. Hem de görüş alışverişinde bulunarak sorunlarımızla ilgili değişik bakış açılarının ortaya çıkmasına vesile oluyoruz.” dedi.

 Memleket Partisi Manavgat ilçe Gençlik kollarının düzenlediği gençlik buluşması yaklaşık iki buçuk saat sürdü. Programın ardından Manavgatlı gençler bir sonraki programda buluşmak üzere sözleşerek ilçe binasından ayrıldılar.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.