DOLAR 32,3901
EURO 34,7274
ALTIN 2.430,40
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 27°C
Açık
Antalya
27°C
Açık
Sal 26°C
Çar 25°C
Per 27°C
Cum 23°C

ALİ SAZAN; DEVLETE OLAN GÜVENİ YENİDEN TESİS EDECEĞİZ

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala Memleket Partisi Manavgat İlçe Başkanı Ali Sazan iktidar olmaları durumunda Türkiye ölçeğinde Memleket Partisi’nin yapacağı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Başkan Sazan; ’20 yıldır AKP iktidarının yok ettiği devlete olan güven duygusunu Memleket Partisi’nin iktidarında yeniden tesis edeceğiz. Bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları devletine güven duyacak’ dedi.

A+
A-

Dünya ölçeğinde itibar sahibi olan Türkiye’yi yeniden kuracağız

Memleket Partisi Manavgat İlçe Başkanı Ali Sazan sözlerini şöyle sürdürdü,

ARA REKLAM ALANI

“Memleket Partisi’nin iktidarın da ifade ve basın özgürlüğü teminat altına alınacaktır. Özgür düşüncenin önü açılacaktır. Gazeteciler, Aydınlar, Akademisyenler özgür biçimde düşüncesini ifade edebilecektir. Din ve vicdan özgürlüğü en geniş anlamda sağlanacaktır. Bu gün hiç kimsenin güven duymadığı adalet mekanizması yeniden adil, tarafsız, bağımsız bir duruma getirilip vatandaşlarımızın adalete güvenmelerini sağlayacağız. Devlet kurumlarında işe alımlarda liyakati esas alacağız. Mülakat adı altında yandaşa torpil geçme işlemine son vereceğiz. Ülkemizin kaynaklarını en verimli şekilde kullanarak dünyadaki bilimsel gelişmeler paralel bir kalkınma modelini hayata geçireceğiz.  Üreten, Çağdaş, Dünya ölçeğinde itibar sahibi olan Türkiye’yi yeniden kuracağız. Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığında Memleket Partisi’nin iktidarında toplumun bütün katmanlarının yaşamaktan mutluluk duyduğu dünyada lider ülke olmayı başarmış Türkiye projemizi çok kısa bir sürede hayata geçireceğiz”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.