DOLAR 32,3711
EURO 34,7026
ALTIN 2.402,29
BIST 10.180,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 29°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Cum 24°C
Cts 22°C
Paz 26°C
Pts 25°C

ALİ RIZA ÖNER: ULUALAN KAVGAYLA ÇÖZÜLMEZ!

ARA REKLAM ALANI

ALİ RIZA ÖNER’DEN ULUALAN ÇIKIŞI!

Manavgat’ta Ulualan üzerinden tartışmalar Türkiye gündemine kadar taşındı. Kentin geleceği konumunda ki Ulualan, 2024 te yapılacak yerel seçimlerde kilit role sahip. Ak Parti Manavgat Belediye Başkan Aday Adayı Ali Rıza Öner “Ulualan Geleceğimiz’ Ulualan’ı kavga ederek değil, sivil toplum kuruluşları ve Belediyemiz ile beraber Turizm Bakanlığı’nın önderliğinde planlayıp çok kısa bir sürede Manavgat’ımızın öncelikleri doğrultusunda ülke ekonomimize kazandırmalıyız” dedi.

ALİ RIZA ÖNER: ULUALAN MANAVGAT İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

2007 ve 2012 yıllarında Manavgat Belediyesince hazırlanan  plan  2016 da Turizm Bakanlığınca revize edildi. Üzerine iki kez platform kuruldu. 100 bin imza toplandı.  Ulualan bugün Manavgat’ın en önemli gündemi. Ak Parti Manavgat Belediye Başkan Aday Adayı Ali Rıza Öner Ulualan’ın sadece Manavgat için değil ülkemiz içinde çok önemli bir alan olduğunu söyledi.

‘İNSANLAR ULUALAN’I KONUŞMAKTAN KORKUYORLAR’

Ulualan’ın Manavgat’ın geleceğinde ki stratejik önemi kuşkusuz tartılmaz fakat platform üyelerinin bugünlerde ağzını bıçak açmıyor. Manavgat’ın gelecek 5 yılına aday olanlarda dahil, biri hariç, Ak Parti Manavgat Belediye Başkan Aday Adayı Ali Rıza Öner, “ İnsanlar Ulualan’ı konuşmaktan korkuyorlar. Acaba Manavgat Belediyesi ile mi kötü oluruz veya Turizm Bakanlığı ile mi kötü oluruz endişesi yaşıyorlar. Sorunu konuşmadan herkes kendi mecrasına çekmeye çalışıyor” ifadelerini kullandı.

’12 AY TURİZM ULUALAN’LA MÜMKÜN’

Türkiye Cuhuriyetinin en donanımlı Turizm Bakanına sahip olduklarını kaydeden Ak Parti Manavgat Belediye Başkan Aday Ali Rıza Öner 12 ay turizm ve sürdürülebilir turizm kavramlarının Ulualan’la birlikte hayata geçeceğini belirtti. Öner, “ Antalya’da Belek bölgesi golf turizmiyle öne çıkarken, Kundu bölgesi havalimanına yakınlığı dolayısıyla kongre ve spor turizminde önemli bir destinasyon konumunda. Manavgat’ımızda da turizm sezonunu 12 aya çıkaracak en önemli alanımız Ulualan. Eğer Ulualan’ımızı en iyi şekilde değerlendirip ülke ekonomimize kazandırabilirsek hem Manavgat hem Antalya hem de ülkemiz için büyük bir getirisi olacaktır ” dedi.

‘ANKARA’NIN YOLUNU ÇOK İYİ BİLİYORUZ’

2000 li yılların başında Side – Gündoğdu turizm yolu, Manavgat vergi dairesi, DSİ ve Tapu kadastro binalarının kente kazandırılmasın da ön ayak olan Ak Parti belediye Başkan Aday Adayı Ali Rıza Öner, Ulualan’ı da Turizm Bakanlığının önderliğinde Manavgat’ın öncelikleri doğrultusunda hayata geçirmeye kararlı. Ali Rıza Öner: “Diyalog çok önemli. Bizi kapıdan kovsalar biz bacadan gireriz. Ankara’da işleyişi çok iyi biliyoruz. Ülkemiz güçlü bir iktidar, güçlü bir hükumete sahip. Ne kadar hızlı ve ivedi bir şekilde Ulualan’ımızı faaliyete geçirebilirsek Manavgat’ımıza çok büyük bir katkı sağlayacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.