DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 25°C

AESOB BAŞKANI ADLIHAN DERE’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında başta esnaf ve sanatkarlar olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik etti.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere bayram mesajında; “Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan on bir ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif’in sonuna gelerek bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar; sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının en yoğun şekilde yaşandığı, kırılan kalplerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu; dostluk, yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik ruhunun vücut bulduğu en müstesna günlerdir. Milli ve dini değerlerimize olan duyarlılığın arttığı, gelenek ve göreneklerimizin en güzel şekilde yaşatıldığı bayramlarımız; bizi biz yapan, kardeşçe bir arada yaşamamızı sağlayan ortak paydalarda buluşturmaktadır. Büyük küçük hepimizin büyük bir coşku ile kutladığı bu günler, tüm İslam aleminde çok önemli bir yere sahiptir” ifadelerine yer verdi.

ARA REKLAM ALANI

Ramazan Bayramı’nda hediyelik eşya, şeker, çikolata ve ikramlıkların temin edilebileceği en doğru adresin esnaf ve sanatkarlar olduğunu vurgulayan Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere; “Ramazan Bayramı’nın gelmesiyle birlikte hepimizi tatlı bir telaş sardı. Bakkaldan kasaba, şekerciden tatlıcıya, ayakkabıcıdan konfeksiyoncuya, berberden kuaföre, taksiciden dolmuşçuya tüm sektörlerdeki esnaf ve sanatkarımız bayram için hazırlıklarını hızlandırdı. Bu yıl fiyatlar biraz yüksek seyrediyor, vatandaşın alım gücü daha düşük ancak yine de az çok demeden herkes bayram alışverişi yapacağı için ekonomi ivme kazanacak. Esnaf ve sanatkarlarımız her zaman olduğu gibi bu bayramda da vatandaşlarımızın alışveriş ihtiyaçlarını karşılayabilmek için hazırlıklarını son süratle tamamladı. Vatandaşlarımız bayram alışverişi yaparken elbette cebini ve bütçesini düşünmeli. Ancak hesaplı ürünle kalitesiz ve fason ürün arasındaki farkı da bilmeli. Uygun alışveriş yapmak isteyenler ucuz diye aldığı merdiven altı ürünlerle kâr ettiğini düşünmesin. Hangi koşullarda üretildiği bilinmeyen, hijyenden uzak merdiven altı ürünler insan sağlığını hiçe sayıyor. Bu süreçte bizlerde Ramazan Bayramı’nın maneviyatına yakışır bir şekilde davranmalıyız. Bayram alışverişlerimizi yaparken hem israftan kaçınmalı, merdiven altı üretimden uzak durmalıyız, hem de doğru bildiğimiz, güvendiğimiz, hemşerilerimizin ihtiyaçlarını bilen yerli esnaf ve sanatkârlarımızı tercih etmeliyiz. Birbirimize destek olduğumuz zaman bu mübarek günlerin gerçek güzelliğini doyasıya hissedebiliriz. Bu bayram esnaf ve sanatkarlarımıza destek olarak onların yüzlerini güldürelim. Esnaf kazanırsa herkes kazanır, Antalya kazanır. Yerli ve milli ekonomi kazanır. Bu duygu ve düşüncelerle beraber esnaf ve sanatkarlarımızın, hemşerilerimizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, tüm hemşerilerimize sağlıklı, mutlu, huzurlu bir bayram diliyorum. dedi.  

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.