DOLAR 32,4056
EURO 34,7963
ALTIN 2.435,16
BIST 9.955,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Açık
Antalya
28°C
Açık
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 27°C
Cum 24°C

100. YIL G3 GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİ ANTALYA’DA

ANSİAD 21 yıldan bu yana Batı Akdeniz Bölgesi girişimcilik ekosisteminin güçlenmesi için 57 paydaşı ile birlikte faaliyet yapmaktadır. 21 yıldan bu yana ANSİAD Girişimcilik Günleri Final haftaları ile Yönetim Kurulu Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin kararlılığı ile bugün sürdürülebilir, güçlü, kurumsal bir yapı olarak yoluna devam etmektedir.

ARA REKLAM ALANI

GEN TÜRKİYE

Habitat Derneği’nin idari yönetiminde 2020 yılında Türkiye’deki girişimcilik ekosistemi ile global girişimcilik ekosistemleri arasında bir köprü oluşturmak amacıyla kurulan GEN TÜRKİYE, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) ev sahipliğinde girişimcilik ekosistemini Cumhuriyetimizin 100.yıl teması ile Antalya’da bir araya getiriyor.

Girişimcilik ekosisteminin önemli aktörlerini konuşmacı ve mentor olarak bir araya getirecek olan “100. Yıl G3 Girişimcilik Zirvesi” 1 Kasım 2023 Çarşamba günü Akra Hotel’de düzenlenecektir.

Girişimcilik, sivil toplum ve dijital dönüşüm dünyasının önde gelen temsilcilerinin deneyimlerini aktaracağı etkinlik kapsamında, alanında uzman girişimciler tecrübelerini katılımcılar ile paylaşacak; girişimcilik politikaları, girişimcilik ekosisteminin hızlandırıcı ve destekleyici aktörleri mercek altına alınacaktır.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.