DOLAR 32,4480
EURO 34,7443
ALTIN 2.437,76
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 25°C

Manavgat’ın Geleceğini Manavgatlı Belirlemeli

ANTALYADAILYNEWS

MANAVGAT, MASMO ’NUN GELENEKSEL İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU 

Manavgat Serbest Muhasebeci ve Mali müşavirler Odasının geleneksel iftar sofrası bu kez Hayal Garden’da kuruldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği İftar organizasyonuna meslek mensuplarının katılımı yoğundu.

ARA REKLAM ALANI

MASMO ‘DAN BİRLİKTELİK MESAJI

Geçtiğimiz günlerde %98 lik katılım oranıyla 3. Olağan genel kurulunu gerçekleştiren Masmo’nun ilk etkinliğinde genel kurulda yarışan grup liderleri de iftar organizasyonuna katılarak birlikteyiz mesajı verdi.

Masmo’nun iftar sofrasında Manavgat iş dünyası, Stk temsilcileri ve siyasi parti ilçe başkanları da hazır bulundu.

EMEK VERENLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

İftar organizasyonunda meslektaşlarına seslenen Masmo başkanı Nezih Özgenç, son 3 yıllık süreçte görev alan meslektaşlarına ve tüm etkinliklerinde destek olan kurumlara teşekkür etti. Yeni döneme ilişkin birliktelik mesajı verdi.

KORSANLA MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Masmo’nun ana hedefini hatırlatan Başkan Özgenç Yetkisiz olarak korsan faaliyetlerde bulunanlarla hukuki mücadeleye devam ettiklerini kaydetti.

MANAVGAT’IN GELECEĞİNİ MANAVGATLI BELİRLEMELİ

Başkan Özgenç in gündeminde Manavgat’ın geleceği de vardı. Dünden bugüne Masmo’nun Manavgat’ın sosyal, siyasal ve ekonomik konularında elini taşın altına koyarak örgütlü bir şekilde, mücadelesini hatırlatan Başkan Özgenç 2000 li yılların başında  Sorgun çamlığının korunması noktasında verdikleri mücadelenin Türkiye’nin ilk sivil toplum başarısı olduğunu kaydetti. Masmo başkanı Manavgat’ın geleceğini Manavgatlı belirlemelidir dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.