DOLAR 32,5810
EURO 35,0254
ALTIN 2.459,12
BIST 9.799,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 25°C

MANAVGAT KADINLAR MATİNESİ

AntalyaDailyNews,

ARA REKLAM ALANI

MANAVGAT KADINLAR MATİNESİ

Birlikte dans ettiler, birlikte söylediler, birlikte güldüler birlikte duygulandılar.

Zor ve yorucu bir sezonun yorgunluğunu işte böyle attılar.

Manavgat’ın girişimci, üretken, iş dünyasının içerisinde, emek veren kadınları hep birlikte Manavgat Kadınlar Matinesinde buluştu.

Derya Gül Kaymak ve Ebru Uçar’ın organize ettiği Manavgat Kadınlar Matinesi Manavgat Boğaz otelde düzenlendi.

Manavgat’lı Kadınlardan Dayanışma Örneği

Manavgat Kadınlar Matinesini düzenleme amaçlarının hem eğitim hem de iş dünyasının içerisindeki kadın esnafların tanıtımına katkı sağlamak olduğunu belirten Derya Gül Kaymak sürpriz hediyelerle de kadınlarımızın ekonomisine destek olduklarını kaydetti.

Her yaş grubundan kadın esnaflarımızla birlikte kadının gücünü herkese göstermek istediklerini vurgulayan Ebru Uçar ise zorlu bir yaz geçirdiklerini böyle bir geceyi fazlasıyla hak ettikleri belirtti.  Ebru Uçar, hep birlikte eğlenerek yazın yorgunluğunu attıklarını kış sezonuna bomba gibi girmeyi planladıklarını söyledi.

Eğitim ve Eğlence Bir Arada

Gece de  eğitimde vardı yarışmada,  şarkı yarışmasında bazı yarışmacıların performansı usta sanatçılara taş çıkarttı.

Farklı meslek gruplarından 100’e yakın kadını buluşturan Manavgat Kadınlar Matinesi katılımcılardan da tam not aldı.

Eğitimden Eğlenceye birbirinden farklı sürpriz ve yarışmalarla oldukça zengin bir içeriğe sahip olan Kadınlar Matinesi Manavgat’ta kadın dayanışmasının en güzel örneğini gözler önüne serdi.

Manavgat’ın çalışan kadınları kentin eğlence hayatının en güçlü sesi Hasan Kurt’un şarkılarıyla gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Antalya Video Haber ve İçerik Hizmetleri için Antalya Daily News, kaliteli içerik ve kaliteli görsel hizmeti sunar.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.