DOLAR 32,5788
EURO 35,0430
ALTIN 2.459,26
BIST 9.830,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 25°C

PAYD’TAN 5.300 AĞAÇ

ANTALYADAILYNEWS

Profesyonel Animasyon Yöneticileri Derneği üyeleri 5.300 fidanı toprakla buluşturdu. Kurşunlu Mevkiinde bir alana ekilen ağaçlar PAYD hatıra ormanı oluşturdu. Antalya Orman Müdürlüğü yetkililerinin ve Payd üyelerinin katılımıyla gerçekleşen dikim çalışmalarına köylüler de yardım etti.

ARA REKLAM ALANI

“SONSUZ TEŞEKKÜRLER”

Ağaç dikiminin ardından açıklamalarda bulunan PAYD Yönetim Kurulu Başkanı Eren Güngör; “Geçtiğimiz aylarda Kapadokya çevresindeki köy okullarında yaptığımız yardım projeleri basında sıkça yer almıştı. Aynı özveriyi göstereceğinizden şüphem yok. Dün yaptığımız yardım kampanyaları yarın yapacağımız kampanyaların bir gölgesi gibidir. Dün çocuklar, bu gün ağaçlar yarında bekli yaşlılar. Öncelikle bu kampanyaya katılan tüm dernek üyelerimize ve Antalya Orman Müdürlüğü yetkililerine sonsuz teşekkür ederim”dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.