DOLAR 32,3653
EURO 34,7971
ALTIN 2.394,12
BIST 10.270,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Az Bulutlu
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 24°C

Nashira’nın gözü dünya şampiyonluğunda !

2023 UCI Dünya Bisiklet Şampiyonası için Hüseyin Aydoğan başkanlığında İskoçya hazırlıklarını tamamlayan Ataman Şekerci, Harun Türünz ve Ayhan Bıyıklıoğlu’ndan oluşan 3 kişilik Nashira bisiklet takımında hedef dünya şampiyonluğu.

A+
A-

Haftada 500 KM ile hazırlanıyorlar

2023 UCI Dünya Bisiklet Şampiyonasında 3 sporcusuyla Türkiye’yi temsil edecek olan Nashira Bisiklet takımında moraller yüksek. Ataman Şekerci, Harun Türünz ve Ayhan Bıyıklıoğlu’ndan oluşan Nashira Bisiklet Takımı şampiyonaya haftada 500 Km lik antrenmanla hazırlanıyor. Takım günün erken saatlerinde başlattığı antrenmanlarını Nashira City Resort Hotelde noktalıyor.

ARA REKLAM ALANI

120 ülkeden 1800 sporcu katılacak

İskoçya’nın Glasgow kentinin ev sahipliği yapacağı 2023 UCI Dünya Bisiklet Şampiyonasına dünya çapında düzenlenen 27 eleme etkinliğindeki sürücülerin en iyi yüzde 25’i davet edildi. Yarışlara 120’den fazla ülkeden 8000’den fazla elit ve amatör sporcu katılacak. Şampiyonada ülkemizi temsil edecek olan Nashira Bisiklet Takımı Antalya’nın da uluslararası tanıtımına büyük katkı sunacak.

160 ülkede yayınlanacak

 2023 UCI Dünya Bisiklet Şampiyonası Grand Fondo yol yarışı 4 Ağustos’ta Perth ve Kinross’ta, üç gün sonra ise Perth ve Dundee’de zamana karşı yapılacak. 11 günlük yarışma boyunca şampiyonalara bir milyondan fazla seyircinin katılacağı ve TV yayınının 160’tan fazla ülkeye ulaşacağını tahmin ediyor.  BBC, yarışları canlı yayınlayacağını açıkladı

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.