DOLAR 32,2982
EURO 34,8261
ALTIN 2.409,21
BIST 10.219,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 24°C
Açık
Antalya
24°C
Açık
Sal 24°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 22°C

Manavgat’ta Rahvan sevgisi engel tanımadı !

Manavgat’ta bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilen Geleneksel Rahvan At Yarışları, Manavgat Belediyesi ve Manavgat Side Rahvan Atları Spor Kulübü tarafından Kum mevkiinde Atatürk Stadı’nın yanında yapılan yarış alanında düzenlendi.

ARA REKLAM ALANI

14. GELENEKSEL RAHVAN AT YARIŞLARI

Antalya’nın Manavgat ilçesinde düzenlenen 14. Geleneksel Rahvan At Yarışları’nda 60 at kıyasıya mücadele etti. Çekişmeye sahne olan ve 9 kategoride gerçekleştirilen yarışta, baş kategoride Konya bölgesinden Mevlüt Tosun’un atı birinci, Alanya’dan Hayriye Katırcıoğlu’nun atı ikinci ve Manavgat’tan Mustafa Deniz’in atı üçüncü sırada yer aldı.

ŞÜKRÜ SÖZEN’İN ATI BİRİNCİ OLDU

Yarışlarda, başaltı kategorisinde Niyazi Yavyu, büyük ortada Muhammet Demir, küçük ortada Yahya Duyuldu, destede Adem Türk, dörtlü tayda Hasibe Varol, üçlü tayda Muharrem Bitirim, ikili tayda Sadri Avcı, ithal A’da Koray Şahin ve ithal B’de Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in atları birinci oldu.

130 BİN LİRA ÖDÜL VERİLDİ

Yarışlarda dereceye giren at sahiplerine toplamda 130 bin lira ödül verildi. Dereceye giren atların ödülleri ise Manavgat Side Rahvan Atçılar Spor Kulübü Başkanı Hasan Delikkulak tarafından takdim edildi.

Delikkulak, gazetecilere yaptığı açıklamada, organizasyona Türkiye’nin çeşitli yerlerinden 60 atın katıldığını söyledi. Geçmiş yıllarda organizasyonu Side büyük plaj mevkiisinde yaptıklarını, bu yıl ise ilk defa Ulualan bölgesinde yarışları düzenlediklerini belirten Delikkulak, “Güzel bir organizasyonu daha tamamladık. Katılım çok iyiydi. Bu yıl ilk defa Ulualan bölgesinde yarışı gerçekleştirdik. Yarışlara katılan tüm at sahiplerine çok teşekkür ediyor, dereceye girenleri de tebrik ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.