DOLAR 32,2934
EURO 34,8054
ALTIN 2.408,58
BIST 10.275,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 24°C
Açık
Antalya
24°C
Açık
Sal 24°C
Çar 24°C
Per 26°C
Cum 21°C

Manavgat’la alakalı 4 soru önergesi !

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Manavgat’la ilgili TBMM’de 4 soru önergesi verdiklerini basın açıklamasıyla duyurdu.

A+
A-

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Manavgat’ın sorunlarını 4 soru önergesiyle TBMM’nin gündemine taşıdıklarını kaydetti. Milletvekili Kaya şu ifadeleri kullandı;

ARA REKLAM ALANI
  1. “Bugüne kadar Manavgat’ımızla alakalı dört tane soru önergesi verdik. Bir tanesi Ulualan’ımız ile alakalı. Biz buna karşıyız. Sayın Turizm Bakanımızdan rica ediyoruz. Manavgat’ımızı oluşturan önemli dinamiklerimizle bir araya gelip ortak akılla bütün vicdanların kabul edeceği bir projenin oraya uygulanmasını istiyoruz.”
  2. “Hastanemizle ilgili bir soru önergesi verdik. Buraya biz tam teşekküllü eğitim ve araştırma hastanesini bekliyorduk. Çünkü şu anda yapılan 300 yataklı hastane de
    bizim ihtiyaçlarımıza tam olarak karşılık vermeyecek”
  3. Diğer bir soru önergemiz ise turizm yolumuzla alakalı. Şu anda D 400 karayolu yetersiz kalıyor. Boğazkent’ten Gündoğdu’ya kadar turizm yolunun bir an önce açılmasını bekliyoruz. Bu yolun devamı da Sorgun’daki Kazan mevkiinde de bir köprünün yapılmasıyla Kızılağaç’a kadar bağlanacak konuma getirilebilir. Dolayısıyla bu tür alternatif turizm yolunun da bir an önce hayata geçmesini bekliyoruz.
  4. Dördüncü soru önergemiz ise orman yangınlarıyla alakalı oldu. Alınan önlemlerle alakalı bir soru önergesi hazırladık ve verdik.
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.