Bu içeriği paylaşın:

Fotoğraf sanatının ve görsel üretim dünyasının önemli buluşmalarından biri olan “Fotoğraf ve Videografi Zirvesi”, bu yıl dördüncü kez Antalya’da gerçekleştirilecek.

Görsel anlatım dünyasının profesyonellerini, içerik üreticilerini ve teknoloji tutkunlarını bir araya getirecek olan zirve, 6-8 Şubat 2026 tarihleri arasında Manavgat ilçesindeki Side Crown Palace Hotel’de düzenlenecek.

4.-Fotograf-ve-Videografi-Zirvesi-Antalyada-Basliyor 4. Fotoğraf ve Videografi Zirvesi Antalya'da Başlıyor

Üç gün sürecek etkinlik kapsamında, fotoğraf ve video dünyasındaki en güncel gelişmeler, teknik yenilikler ve yaratıcı içerik üretim süreçleri ele alınacak. Katılımcılar; alanında uzman isimlerin yönetiminde gerçekleştirilecek atölye çalışmaları (workshop), söyleşiler, paneller ve teknik sunumlarla bilgi ve deneyim paylaşımında bulunacak.

Yeni Teknolojiler Deneyimlenecek

Zirve bünyesinde oluşturulan deneyim alanlarında, katılımcılar en yeni fotoğraf ve video teknolojilerini yakından keşfetme ve ekipmanları yerinde deneme fırsatı bulacak. Ayrıca, sektörün önde gelen isimleriyle gerçekleştirilecek “Kahve Sohbetleri” ve networking buluşmalarıyla profesyonel iş ağlarının güçlendirilmesi hedefleniyor.

Farklı disiplinlerden konuşmacıların ve markaların yer alacağı programda, görsel sunumlar ve usta fotoğrafçıların objektifinden eşsiz karelerin sergileneceği gösterimler de yer alacak.

Antalyalı Fotoğrafçılara Özel Fırsat

Zirve kapsamında, Antalya’da ikamet eden fotoğraf ve video tutkunları için oluşturulan özel kontenjanda; bir günlük öğle yemeği ve ikramların dahil olduğu günübirlik katılım ücreti 1.000 TL olarak belirlendi. Etkinliği konaklamalı olarak takip etmek isteyen yerel katılımcılar için ise sabah, öğle, akşam ve gece yemeklerinin dahil olduğu “her şey dahil” paket fiyatı 2.600 TL olarak açıklandı.

4.-Fotograf-ve-Videografi-Zirvesi-Antalyada-Basliyor-2-1024x731 4. Fotoğraf ve Videografi Zirvesi Antalya'da Başlıyor